McCann PR va comunica pentru Provident Financial Romania

0
803

Provident Financial Romania a desemnat McCann PR pentru coodonarea activitatilor de comunicare interna si externa, precum si a proiectelor de responsabilitate sociala ale companiei. Agentia McCann PR, afiliata retelei globale Weber Shandwick, a fost selectata in urma unui proces complex, la care au participat mai multe  agentii.

Vlad Sandru, Manager de Comunicare si Relatii Externe al Provident Financial Romania: “De ce McCann PR? Pentru ca au fost diferiti. Pentru ca experienta nu a contrabalansat inechitabil creativitatea si pentru ca cele doua au dat consistenta, pe langa inovatie, abordarii strategice. Pe scurt, echipa McCann PR ne-a convins ca poate conferi unicitate produselor noastre de comunicare.”

Imola Zoltan, Managing Director, McCann PR: “A fost un proces complex, prin care Provident Financial Romania ne-a aratat nu numai atentia cu care a ales agentia de comunicare, dar si importanta pe care o acorda comunicarii strategice. Suntem onorati si nerabdatori sa punem bazele unui parteneriat de incredere, care sa reflecte aptitudinile noastre in domeniul comunicarii.”

Parte a grupului britanic International Personal Finance, Provident este prima institutie financiara din Romania care ofera serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul caruia clientii pot primi banii in 48 de ore chiar la ei acasa, unde un agent ii va vizita apoi pentru incasarea ratelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here