Mc Donald’s investeste in digitalizare

0
3079
Compania a modernizat opt restaurante, remodeland bucatariile si introducand sistemul digital Experience of the Future care le permite clientilor sa comande rapid, usor si in siguranta produsele preferate.
„Digitalizarea restaurantelor este unul dintre principalii piloni de investitie pentru business-ul nostru, de aceea am ales sa modernizam si sa introducem acest sistem in opt dintre restaurantele noastre din Bucuresti si din tara pe parcursul anului 2020. Peste 60% din restaurantele noastre beneficiaza acum de noul sistem digital si vom continua sa investim pentru a aduce cea mai noua experienta McDonald`s in toate unitatile noastre”, a declarat Paul Dragan, director general Premier Restaurants Romania.
Sistemul digital raspunde provocarilor sanitare generate de contextul actual al pandemiei de Covid-19, restaurantele respectand toate masurile de siguranta: kiosk-urile de comanda sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare, iar acestea permit si scanarea ofertelor zilnice disponibile in aplicatia de mobil. In plus, conform angajamentului global pentru Siguranta+, angajatii McDonald`s poarta, in permanenta, masca de protectie si manusi de unica folosinta, intampina clientii oferindu-le solutii de igienizare pentru maini, curata, in permanenta, toate suprafetele din restaurante, incurajeaza clientii sa respecte indicatiile distantarii sociale si plata contactless cu cardul bancar.
In prezent, 52 de restaurante sunt complet digitalizate iar fiecare restaurant McDonald`s, nou construit dispune de acest sistem. In planurile de viitor este inclusa si dezvoltarea aplicatiei de mobil, care numara 1,5 milioane de utilizatori si in care acestia gasesc oferte personalizate si produse la preturi speciale, pe care le pot scana simplu si rapid la kiosk-urile de comanda.
Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald`s in Romania. McDonald`s este lider al pietei restaurantelor, cu 87 de restaurante in 27 de orase, dintre care 42 restaurante cu McDrive si 42 de cafenele McCafe. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de 5.500 de angajati.
Premier Restaurants Romania este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald`s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta si Romania. Premier Capital plc opereaza 159 de restaurante in sase tari si are peste 8.800 de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here