Mastercard și eMAG răsplătesc cumpărăturile online cu cardul și oferă beneficii la prima utilizare

0
2748

În această toamnă, Mastercard și eMAG derulează campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte”

În cadrul campaniei, clienții care plătesc pentru prima oară în acest an, online pe site-ul eMag.ro prin intermediul unui card Mastercard sau Maestro, sunt răsplătiți cu un Card Cadou de 25 lei

BUCUREŞTI, 04 octombrie 2016 – Mastercard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, și eMAG lansează o nouă campanie promoțională dedicată încurajării plăților electronice la nivelul consumatorilor români. În cadrul acestei campanii, Mastercard și eMAG răsplătesc cu un Card Cadou în valoare de 25 lei toți consumatorii ce utilizează un card Mastercard sau Maestro pentru prima oară, în acest an, pe platforma www.emag.ro, m.emag.ro sau în aplicația eMAG, indiferent de valoarea produsului achiziționat. Campania oferă astfel consumatorilor o experiență de plată superioară consumatorilor.

Ne bucurăm să anunțăm o nouă fază a parteneriatului nostru cu eMAG, ce continuă strategia noastră de a dezvolta și promova plățile online. Atât noi, cât și eMAG, apreciem potențialul fantastic al comerțului electronic local, și în această toamnă, ne propunem să încurajăm plățile electronice încă o dată, oferind o experiență cât mai bună de shopping online celor care aleg să plătească deștept – simplu și comod, doar cu cardul. Credem că Mastercard se află în poziția ideală pentru a inova experiența la plată a consumatorilor, în continuarea organică a experienței la utilizare – indiferent de canalul utilizat și vom continua să punem la dispoziție cele mai atractive soluții de plată electronică” a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

Pentru clienții noștri cumpărăturile online sunt un stil de viață: au la dispoziție orice produs își doresc și beneficiază de servicii de înaltă calitate, care îi ajută să economisească timp, pe care îl pot petrece cu familia. Campania dezvoltată în parteneriat cu Mastercard vine în continuarea eforturilor noastre de a le oferi cumpărătorilor cea mai bună experiență de shopping și încurajează plata cu cardul. Ne dorim ca tot mai mulți clienți să încerce beneficiile cumpărăturilor online” a declarat Mircea Balica, Platform Manager eMAG România.

Campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfectese desfășoară în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2016 și se adresează tuturor consumatorilor români care utilizează pentru prima dată în 2016 un card Mastercard sau Maestro, pentru achiziția oricărui produs comercializat de eMAG, răsplătindu-i cu un Card Cadou, nominal, în valoare de 25 lei, ce poate fi utilizat până la data de 31 decembrie 2016.

În plus, consumatorii care utilizează aplicația eMAG și un card Mastercard sau Maestro pot selecta opțiunea Plata cu 1 click la checkout, beneficiind astfel de o soluție de plată simplificată și securizată, fără a introduce datele cardului pentru fiecare tranzacție – opțiunea Plata cu 1 click preia datele necesare autorizării tranzacției sub forma unui cod numeric criptat, asigurând o experiență de plată comodă, în condiții de siguranță deplină.

Pentru mai multe informații despre campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte, puteți accesa pagina dedicată: http://www.emag.ro/campaign/cumparaturile-destepte-cu-mastercard-sau-maestro-iti-dau-cadouri-perfecte. Regulamentul campaniei poate fi consultat atât pe pagina dedicată a campaniei, cât și prin accesarea acestui link.

# # #

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să salveze timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu 1 click”, serviciul de comandă instant.

Despre Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MastercardNews, participati la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

# # #

Contact media:

Ana Padurariu, Golin România

[email protected]

+ 40 742 220 386

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here