Mastercard își extinde divizia de consultanță din România și recrutează tineri absolvenți

0
1337

 

 

București, 27 februarie 2020 – Mastercard Europe SA planifică să extindă semnificativ filiala românească a companiei globale de consultanță Mastercard Advisors, astfel încât să o transforme în hub regional în următorii doi ani. Compania își propune să ofere oportunitatea tinerilor absolvenți români de a lucra în proiecte de consultanță din sfera plăților electronice, care să deservească nu doar piața locală, ci toată Europa.

 

În cadrul Mastercard Advisors, tinerii absolvenți români au ocazia să lucreze în proiecte internaționale și să interacționeze cu colegi și parteneri din culturi diferite, care pot fi atât comercianți, bănci și FinTech-uri, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice.

 

În acest sens, Mastercard pregătește parteneriate cu principalele universități din țară și deschide porțile tuturor absolvenților sau studenților care își doresc o astfel de carieră. Decizia vine ca efect al rezultatelor de business foarte bune pe care Mastercard le-a înregistrat în România, dezvoltarea activităților de aici reprezentând deja o prioritate strategică pentru Mastercard Europe SA.

 

Mastercard este o companie tehnologică internațională, cu o perspectivă unică și amplă asupra evoluției industriei globale de plăți, de la plata tradițională cu cardul, la plățile digitale și până la soluțiile de plată ale viitorului. Iar unul dintre obiectivele Mastercard este să pună și la dispoziția clienților Mastercard Advisors bagajul de cunoștințe vast și expertiza de care dispune.

 

La începutul lui 2019, ne-am schimbat strategia, iar Mastercard a decis să creeze un sistem unificat de centre regionale la nivel european, cu un număr mai mare de consultanți. Datorită potențialului pe care îl observăm în rândul tinerilor studenți și absolvenți din România, Bucureștiul va deveni un astfel de centru. Procesul de recrutare este deja în derulare, iar obiectivul nostru este să oferim servicii de consultanță care să îmbine bagajul de cunoștințe unice Mastercard cu o echipă foarte competentă și competitivă în piața actuală”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

 

Pentru detalii legate de recrutare, cei interesați sunt rugați să trimita un email la adresa [email protected].

 

###

 

Despre Mastercard

 

Mastercard, https://www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here