Mapei aduce inspiratia in constructii, alaturi de agentia Armada

0
1691

Mapei anunta lansarea unui noi campanii de comunicare in Romania. Denumita „Inspiratie”, noua campanie de produs creata de agentia Armada, porneste  de la ideea potrivit careia inspiratia inseamna pentru fiecare dintre noi altceva. Ea capata tot felul de forme si culori, in functie de ceea ce ne dorim sau ceea ce avem nevoie in acel moment. Iar in constructii, inspiratia inseamna Mapei!

Dialogul cu clientii nostri este foarte important iar in cel mai incarcat sezon al anului – vara – venim in intampinarea acestora cu solutiile de care au nevoie, propunandu-le un nivel inalt de calitate, care le asigura si un confort pe masura. Avand deja peste zece ani pe piata romaneasca, unde concurenta la nivel de pret este acerba, nu ne-a fost usor sa tinem stafeta ridicata insistand pe calitate si durabilitate, insa acum putem spune ca a meritat. Ne-am consolidat pozitia si astazi clientii stiu ca atunci cand vor solutii fara compromis, Mapei este raspunsul.” (Florin Ciobanu, directorul general Mapei Romania)

Mapei, lider mondial in productia de adezivi pentru placari ceramice, ofera de peste 80 ani cele mai bune materiale pentru a-ti da frau liber imaginatiei, in cat mai multe forme, nuante sau culori. Iar in acest an, inspiratia vine din nucleul creativ al lumii: Italia.

In constructii, inspiratia inseamna calitate!

  • KV Hidroizolatii

In constructii, inspiratia inseamna cea mai mare gama de culori de pe piata!

  • KV Chituri

„Dupa o comunicare de 2 ani pe directia ‚Esti ceea ce construiesti’ am decis sa facem o schimbare spre o comunicare pe produs, exact pe beneficiile pentru care consumatorii se intorc la Mapei – calitatea materialelor si diversitatea care le potenteaza inspiratia. Suntem mandri de ce am reusit sa construim alaturi de Mapei in toti acesti ani. Mergem inainte cu incredere, bucurandu-ne de un impact tot mai puternic in randul clientilor, atat prin puterea cuvintelor, cat si prin mixul de marketing.” (Tiberiu Tuluca, general manager Armada Marketing)

Campania Mapei a fost lansata pe 23 Mai 2018 pe online, mobile, proiect special Discovery TV, outdoor (retea panouri stradale & RATB) si evenimente speciale, avand o serie de 6 vizualuri, trei pentru CHITURI (Keracolor FF, Ultracolor Plus & Kerapoxy Design) si trei pentru HIDROIZOLATII (Mapelastic, Mapegum WPS & Planiseal 88). In prezent ruleaza trei vizualuri din aceasta serie, urmand ca in perioada urmatoare sa fie lansate si urmatoarele trei.

Mapei este lider mondial in productia de adezivi pentru placari ceramice, cu peste 5000 produse dedicate, respectiv 25.000 tone de produse livrate zilnic. Bazele filialei romanesti au fost puse in 2006 prin infiintarea MAPEI Romania, ca parte din strategia de internationalizare a grupului. Portofoliul MAPEI Romania cuprinde peste 500 produse, iar la nivel de business inregistreaza o cifra de afaceri de peste 13 milioane Euro.

Armada face parte din grupul Propaganda și oferă servicii full service. Printre clienții Armada se regăsesc nume mari precum: Mapei Romania, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Alpin 57 Lux, IPSO Agricultura, Transilvania Train și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here