Managerii şi antreprenorii români mai au la dispoziție trei săptămâni pentru a beneficia de burse de studiu de până la 35% la programul WU Executive MBA Bucharest

0
901

Bucureşti, 22.08.2018: WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena – cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să îşi încheie sesiunea de burse de studiu de până la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest. Viitorii studenţi mai pot beneficia de reducerea de până la 12.000 de euro din valoarea totală de 35.000 euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 15 septembrie, cursurile urmând să înceapă în luna noiembrie 2018. EMBA Bucharest este unul dintre cele mai apreciate Executive MBA-uri din România și se adresează managerilor și antreprenorilor cu experiență de minim 5 ani.

 

Unul dintre punctele forte care sporesc și mai mult calitatea acestui program este tripla acreditare – EQUIS, AMBA și AACSB deținută de WU Executive Academy, ceea ce plasează universitatea printre cele 1% din totalul de 750 universități și școli de business internaționale ce beneficiază de această acreditare. De asemenea, Executive MBA Bucharest este printre puținele programe a căror structură a cursurilor este axată în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, iar tehnica de curs permite și încurajează interacțiunea studenților între ei și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

 

Prin acordarea acestor burse, WU își propune să faciliteze accesul managerilor și antreprenorilor cu merite deosebite la un program EMBA apreciat la nivel internațional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată programului prin experiența, know-how-ul, pasiunea și motivația lor. Executive MBA Bucharest desfășurat de WU Executive Academy în București, cu rezidențiate în SUA și Austria, promite managerilor români o experiență de top, atât pe plan educațional, cât și personal. Este un program în permanență adaptat celor mai recente și importante tendințe și realități economice, tehnologice și sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top de la universități internaționale prestigioase.” a declarat Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

 

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

 

Prezent pe piaţa românească de 12 ani, EMBA Bucharest numără peste 260 de absolvenți. Acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România” în 2008, 2010, 2014 și 2015 și se află în top 100 programe EMBA la nivel mondial[1]. Succesul său se datorează atât reputației profesorilor și universităților la care aceștia predau, cât și celor trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA, care oferă studenților ocazia de a interacționa cu manageri din companii diverse, aflate fie în perioade de tranziție, fie într-o fază de globalizare a business-ului.

 

Programul va începe pe data de 14 noiembrie 2018 și se va desfășura în regim part – time, pe parcursul a 18 luni, cursanții având astfel posibilitatea de a-și continua activitatea profesională. Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, cei interesați sunt pot accesa:

https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

 

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una din cele două universități de afaceri din lume vorbitoare de limba germană care îndeplinesc standardele înalte ale acreditărilor AACSB, AMBA și EQUIS. Cu o tradiție de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educație managerială în Europa Centrală și de Est, iar programele și rezidentiatele sale se desfășoară în peste 15 țări de pe 4 continente. Portofoliul WU Executive Academy include atât programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, cât și certificări universitare, programe corporate și diverse seminarii.

 

Despre Executive MBA Bucharest

Lansat în 2006, programul Executive MBA Bucharest a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 și 2015 și se află în top 100 programe EMBA la nivel mondial, înaintea unor universități de prestigiu. În prezent este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB și AMBA) din România. 

[1] Conform Top EMBA 2017 realizat de prestigioasa publicatie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here