Mai sunt 4 zile pana la deschiderea targului imobiliar Domus Expo

0
821
domus-imobiliare-site

domus-imobiliare-siteMai sunt patru zile pana la deschiderea  targului Domus Expo Imobiliare,  care va avea loc la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti.  Domus Expo, ce se va desfasuta in perioada
5-7 noiembrie 2010, vine in intampinarea celor interesati de cumpararea unei locuinte cu oferte si discount-uri importante,

 cu modalitati de plata avantajoase si cu solutii optime de finantare si creditare. Discounturile practicate de dezvoltatorii imobiliari pe perioada targului variaza intre       4000 euro si pot merge pana la 15 000 euro, in functie de modalitatea de plata aleasa de comparator si de pozitia apartamentului in cadrul ansamblului. Cele mai multe dintre proiectele expuse sunt situate in Bucuresti si in imprejurimi. In afara de discounturile generoase oferite cumparatorilor pe perioada targului, dezvoltatorii propun clientilor multe alte beneficii si oferte: mobilarea si utilarea gratuita a bucatariei sau a livingului, sau conceptul ALL INCLUSIVE – locuintele sunt livrate la cheie, mobilate si utilate in functie de preferintele fiecaruia.
American Construction Tehnologies (ACT CASA) prezinta in cadrul Domus Expo Imobiliare cele mai ieftine locuinte, cu preturi de la 40 000 euro + tva 5 %, avand o suprafata de 115 mp construiti. Locuintele prefabricate in America sunt construite pe terenul clientului pe structura metalica si se livreaza la cheie. Casele au suprafete cuprinse intre 115 mp si 208 mp.
Un apartament de 2 camere situat in cadrul proiectului Metropolitan Residence poate fi achizionat in acest sfarsit de saptamana cu o reducere de 10 000 de euro din pretul de lista de 65 000 euro + tva.  Cu 38 500 euro + tva puteti cumpara un apartament de 2 camere in cadrul Ansamblului Confort City, pe Splaiul Unirii. Aceste apartamente la preturi speciale au o suprafata de 52 mp.
Un apartament de 2 camere in cadrul proiectului Avangarde Rezidential situat in Prelungirea Ghencea, poate fi achizionat pe perioada targului cu o reducere de 7 000 de euro + tva din pretul de lista de 57 000 de euro + tva.
Discounturi semnificative sunt oferite si de KTIK Development, dezvoltatorul ansamblului Privighetori Baneasa. Pentru un apartament situat la parter, discountul este de 14 000 euro + tva din pretul de lista de 89 000 de euro  + tva.
Locuintele din cadrul ansamblului Liziera pot fi achizionate pe perioada targului cu un discount de 20%, cu 950 de euro + tva pe mp in loc de 1200 de euro + tva pe mp pret de lista.
Maple Place, ansamblu de vile situat in Balotesti, a pregatit un discount de 7000 de euro din pretul standard al casei pentru toti cei care vor vizita standul Maple Place & Verida Credit din cadrul targului si vor incheia un antecontract de vanzare cumparare pana la sfarsitul lunii noiembrie.. In acest pret clientii beneficiaza de oferta Maple Place ALL Inclusive: o locuinta complet finisata, bucataria utilata, mobilier facut la comanda, 2 locuri de parcare, gradina amenajata.
Si institutiile financiare prezente in cadrul Domus Expo Imobiliare asteapta clientii cu dobanzi avantajoase si rate flexibile, in functie de posibilitatile de plata ale clientului. Verida Credit pastreaza timp de 30 ani aceeasi rata, imprumut cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare                                                sistem unic de aplicare a dobanzii: „Alege tu dobanda”.
Partenerii Domus Expo Imobiliare sunt Cordia Residence si RPF Development.
Parcul  Privighetorilor, cartierul dezvotatorului Cordia Residence, situat in apropierea Padurii Baneasa, are 118 apartamente cu 2,3 si 4 camere cu dotari si finisaje de lux. Vitan Residence, proiectul dezvoltatorului RPF Development, situat in cartierul cu acelasi nume, prezinta in cadrul expozitiei  apartamente finalizate.
Targul va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 5 noiembrie, intre orele 11.00 si 18.00, sambata, 6 noiembrie, intre orele 10.00 si 18.00 si duminica, 7 noiembrie, intre orele 10.00 si 16.00. Intrarea este libera.
Peste 40 de parteneri media  sustin si promoveaza prima editie a targului DOMUS EXPO IMOBILIARE, pentru a-l face vizibil in toate mediile de comunicare: KissFM,  Domus, Caminul, Casa Mea, Planul Casei Mele, Romania Libera, Bursa, Business Adviser, Business Point, Confort, 1001 case, 100% Construct, Oferte Speciale, dar si prin promovare on-line de exceptie prin intermediul site-urilor:  www.imobiliare.ro, www.bursa.ro, www.business-adviser.rowww.business-point.ro, www.imobiliare.net, www.bizimobiliare.ro, www.1001case.ro, www.rezidential.net, www.4interior.ro, www.edecor.ro, www.casesigradini.ro, www.topcase.ro, www.casefaraintermediari.ro, www.fluximobiliar.ro, www.anunturiparticulari.ro, www.anunturiimobiliare.ro, www.agentie.net, www.finzoom.ro, www.imobiliare-rezidentiale.ro, www.topestate.ro, www.ibprealestate.ro, DOMUS EXPO IMOBILIARE va fi promovat, de asemenea, si prin campanii outdoor in perioada premergatoare evenimentului.

ProActive Business Communication este o agentie de relatii publice specializata in organizarea de targuri si expozitii, conferinte si seminarii si alte evenimente corporate, cu o experienta de 10 ani pe piata romaneasca. Compania detine in portofoliu si Targul International de vinuri Goodwine si Targul de Mobila si decoratiuni MobstilExpo.

Persoana de contact:
Angelica Iva –  Director General ProActive Business Communication
Tel./ Fax: 021.2302192 ; 021.2314147
E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here