Magazinul de unde cumparati produsele poate influenta si achizitia in sine

0
1405

De foarte multe ori suntem tentati sa cautam produsul si nu acordam prea mare atentie comerciantului, magazinului de unde cumparam. Mergem pe principiul ca ne intereseaza sa putem face ce vrem cu un produs de calitate si nu e important magazinul care il vinde.

 

Realitatea este ca avem nevoie de un distribuitor de materiale electrice precum SpinComexim pentru a ne asigura ca articolele comandate chiar ne vor ajuta. Este foarte important sa fim constienti ca magazinul care vinde produsul influenteaza foarte mult si calitatea lui.

 

Cum? E foarte simplu. Magazinele cu experienta au contracte incheiate cu marile firme producatoare, deci produsele sunt de calitate superioara. De pilda un magazin care vinde produse de la firme mari nu isi permite sa nu le verifice, sa le stocheze si sa le sorteze conform specificatiilor producatorilor.

 

De aici are de castigat consumatorul, pentru ca primeste servicii de calitate si articole utile si eficiente. Alta modalitate prin care produsul e influentat de magazinul care il comercializeaza este etichetarea. Un magazin serios, un distribuitor de materiale electrice precum SpinComexim, de exemplu, are grija sa ofere toate informatiile, fise tehnice, descrieri amanuntite, fotografii relevante.

 

Magazinele care nu sunt chiar asa de populare pot sa nu dea prea mare importanta etichetarii si produsele nu au descrieri complete. Neavand descrieri complete alegerea produsului este mult mai greu de facut, poate fi facuta gresit pentru ca nu ai destule informatii, pierzi timp si bani fara rost.

 

Magazinul poate influenta produsul si achizitionarea lui si prin integrarea acestuia in anumite categorii, prin existenta unor filtre eficiente, motoare de cautare care sa isi faca treaba foarte bine. Cu cat ai mai multe categorii si filtre care te duc rapid la produs, cu atat experienta oferita consumatorului e mai buna, cautarea e mai rapida.

 

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele care tin de magazinul ales si de influenta sa asupra produsului in sine. Pe viitor e bine sa tineti cont si de ce produse cumparati, dar si de unde le cumparati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here