Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al HEINEKEN Romania

0
944

Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al HEINEKEN Romania, incepand din 1 iunie 2014. Maarten Koudenburg il va inlocui pe Ed van Willegen in echipa de management, dupa numirea celui din urma in functia de Supply Chain Director HEINEKEN Russia, incepand din mai 2014.

“Sunt incantat sa preiau aceasta functie in cadrul HEINEKEN Romania si sa conduc o echipa de profesionisti care cauta, in permanenta, modalitati sustenabile si inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor romani”, spune Maarten Koudenburg, Director Supply Chain HEINEKEN Romania.

“Suntem bucurosi sa il primim pe Maarten in echipa noastra”, spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania. “Maarten are o experienta valoroasa in pozitii de conducere si 13 ani in compania HEINEKEN, in care a demonstrat o intelegere profunda a diziviei de Supply Chain. Sunt increzator ca dedicarea si know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta sa continuam sa ne imbunatatim performanta si sa facem fata provocarilor pe care le ridica piata berii.”

Maarten Koudenburg a lucrat la HEINEKEN Olanda incepand din 2001 si a avut diverse roluri in cadrul echipei de Supply Chain. in 2010 a fost numit, in Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar in 2012 a preluat functia de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. inainte de a se alatura echipei HEINEKEN, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy si Corus Steel in Olanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here