Luxuria Residence recepționează faza a doua de dezvoltare cu 268 de apartamente

0
1185

 

București, 2 octombrie 2020: Luxuria Residence, primul proiect de lux dezvoltat de Impact Developer & Contractor în zona Expoziției,  a efectuat recepția cu autoritățile pentru a doua etapă de dezvoltare și devine cel mai avansat proiect rezidențial din zona Expoziției. Recepția a fost realizată pentru 4 clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unități.

Unitățile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vastă: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri adaptate unui stil de viață select. Apartamentele au suprafețe de la 75 până la 349 mp, înălțimi generoase de 2,8 – 3 m și beneficiază de un design modern, cu finisaje de lux. Până la 30 iunie, 31% din unitățile aferente fazei a doua erau pre-contractate.

Cea de-a doua fază de dezvoltare integrează spații verzi generoase, grădini și un lobby destinat tuturor locuitorilor din cartier, pentru activități diverse: networking, lucru remote, întâlniri sau lectură și relaxare.

Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în prezent este singurul proiect rezidențial care beneficiază de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidenților.

IMPACT Developer & Contractor a intrat pe piața rezidențială de lux cu un proiect care ridică standardul de calitate și eficiență energetică. BREEAM Excellent este un calificativ de referință și ne bucurăm că primii care vor experimenta acest nou concept de locuire sunt rezidenții Luxuria. Zilele acestea am mai bifat un pas spre finalizarea fazei a doua și pentru că întreg ansamblul arată deja ca un peisaj occidental, cu clădiri somptuoase și peisagistică unicat, a primit multe aprecieri atât din partea investitorilor, cât și din partea clienților finali, care își doresc să locuiască în Luxuria Residence”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Întreg proiectul, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafață fiind alocată spațiilor verzi. Locuințele din cartierul Luxuria sunt completate de o gamă de facilități care anticipează nevoile rezidenților, astfel încât aceștia beneficieză de un standard ridicat de calitate a vieții: acces securizat în ansamblu, pază umană, supraveghere video și recepții disponibile 24/7, parcări exclusiv subterane, parc privat, centru de fitness, lounge și locuri de joacă pentru copii. Locația proiectului, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, asigură conectivitatea cu centrele de interes ale orașului, precum parcuri (5 minute de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unități educaționale, restaurante și cluburi de wellness și centre comerciale.

 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

 

Cu o experiență de 29 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singura companie de real estate listată la Bursa de Valori București. De-a lungul activității sale, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de mp construiți și peste 4.000 de unități livrate. Misiunea Impact este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde internaționale, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux și singurul proiect cu Certificare BREEAM Excellent din țară. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat  construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, care va include 18 vile și 673 de apartamente.

 

 

Contact media: Sorina Severin, 0765 001 395, [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here