Luxuria Residence livrează a doua fază de dezvoltare cu 268 de apartamente

0
1077

București, 14.12.2020: Impact Developer & Contractor livrează a doua fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence din zona Expoziției. Aceasta cuprinde 4 clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unități premium, un parc interior de 2,500 mp, un lounge și un centru de fitness destinate rezidenților.

Proiectul Luxuria Residence a ajuns astfel la un total de 500 de apartamente finalizate, corespunzătoare primelor două etape de dezvoltare, alte 130 de unități fiind în construcție, în faza a treia, care va fi livrată în prima jumătate a anului 2021. Faza a doua acomodează un parc interior de 2.500 de mp, cu grădini japoneze, mobilier urban și o fântână arteziană, parte a unui proiect de peisagistică ce presupune o investiție de 500.000 de euro. Totodată, noua etapă de dezvoltare completează pachetul de facilități de lux prin livrarea unui lounge generos, de 200 mp, destinat rezidenților pentru activități diverse și a unui centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generație. Facilitățile ansamblului sunt complet funcționale și gratuite pentru comunitatea Luxuria.

Întregul proiect deține certificare BREEAM Excellent, care îmbunătățește considerabil nivelul de bunăstare al rezidenților, contribuind în același timp la protejarea resurselor naturale. Proiectul a fost gândit de la început pentru această certificare, astfel încât încă din etapele de concept şi proiectare s-au adoptat strategii de sustenabilitate pentru un consum scăzut de energie, de la designul inteligent, folosirea materialelor de construcţie cu o amprentă redusă de carbon şi compartimentări optime ale spațiilor. Pentru a contribui la bunăstarea locuitorilor, la baza amplasamentului stau studii de însorire, iar apartamentele au terase generoase şi suprafețe vitrate ample, eficientizând pătrunderea luminii naturale în interior, în cea mai mare parte a zilei. Calitatea aerului din interior este asigurată prin sisteme de ventilație performante, în timp ce confortul termic poate fi reglat de fiecare locatar în parte, în funcție de preferințe.

Unitățile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vastă: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri adaptate unui stil de viață select. Apartamentele au suprafețe de la 75 până la 349 mp, înălțimi generoase de 2,8 – 3 m și beneficiază de un design modern, cu finisaje de lux.

În condițiile unui an marcat de pandemie și de obstacolele generate de această situație, ne bucurăm să finalizăm la termen faza a doua din Luxuria Residence, oferindu-le cumpărătorilor de apartamente din această etapă posibilitatea de a petrece sărbătorile de iarnă în casă nouă. În acest moment, ne aflăm în procesul de predare a apartamentelor către proprietari și continuăm în ritm susținut lucrările la faza a treia. Astfel, la final de 2020, Luxuria este deja cartierul unei comunități elitiste, care beneficiază de privilegiul unei calități ridicate a vieții, într-o zonă foarte bine cotată din nordul orașului.”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Recent, Luxuria Residence a obținut premiul  ‘Best Upscale Residential Project’ acordat de publicația de real estate „THE TIMES – Investing in Property”, criteriile de selecție fiind calitatea construcției, eficiența energetică, inovaţia și conceptul de locuire cu facilități integrate.

Ansamblul Luxuria Residence ridică standardul de locuire prin includerea unei game variate de facilități dedicate rezidenților, pentru un stil de viață modern, occidental: 9.650 mp de spații verzi, acces securizat, locuri de joacă, un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generație, servicii de concierge și mentenanță, lounge de business, precum și spațiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenți fiind exclusiv subterane. Luxuria va include, la finalizarea lucrărilor, 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri. Locația proiectului, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, asigură conectivitatea cu centrele de interes ale orașului, precum parcuri (5 minute de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unități educaționale, restaurante și cluburi de wellness și centre comerciale.

 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

 

Cu o experiență de 29 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024. De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here