Luxul la Marea Neagră: AXXIS Nova Resort&SPA dezvoltă litoralul românesc

0
1870

Cererea pentru apartamente de lux în România a crescut cu peste 15% fațã de anul trecut, iar oricât de hilarã ar pãrea o comparație a țãrii noastre cu Emiratele Unite, cert este cã existã proiecte imo­bi­liare și dezvoltatori rezidențiali care în­cearcã sã demonstreze cã și la noi se poate!

Mamaia Nord, facilitãți de top, locul în care rezidențialul se îmbinã perfect cu industria hotelierã de 5*. Pe scurt: AXXIS Nova Resort&SPA.

Un concept integrat care cuprinde 6 blocuri cu locuințe de lux și un hotel de 5* se construiește la malul Mãrii Negre pentru a ridica ștacheta, pentru a arãta cã și în România existã luxul cunoscut de români în sejururile din Dubai și nu numai.

Discutãm aici de un amplu proiect rezidențial care se ridicã în prima linie a litoralului românesc, de o locație care va cuprinde toate facilitãțile necesare unui turist sau unui proprietar atât în perioada estivalã, cât și în restul anului. Pentru cã de fapt aici este diferența! Aportul AXXIS Nova Resort&SPA va fi pentru a crește calitatea turismului românesc și gradul de interes al strãinilor fațã de România, pentru a deservi și în restul anotimpurilor având servicii integrate 365 de zile.

 

FACILITĂȚI LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

 

Facilitãțile sunt gândite în așa fel încât sã gãsești într-un singur loc tot ceea ce îți dorești. Vrei sã te relaxezi? Cei 15.000 mp de spații verzi sunt împãrțiți într-o zonã de relaxare cu baldachine, candelabre din cristal și șezlonguri, o zonã cu grãdini franceze în stilul “Versailles”, o oglindã de apã cu efect vizual fãrã delimitãri, asemenea unui infinity pool, aleea cireșilor japonezi special creatã pentru a susține evenimente încã din primãvarã, fântâni arteziene și instalații artistice, precum oglinzi la infinit.

În plus, Axxis Nova beneficiazã de 20.000 mp de plajã privatã, piscinã în­cãlzitã de aproximativ 1.000 mp, te­renuri de tenis și fotbal, centru SPA cu piscinã interioarã/exterioarã încãlzitã ce beneficiazã de servicii de masaj, sa­unã, jacuzzi, cosmeticã și terapii, spații comerciale de lux, hotel de animale, ca­sino, sãli de conferințã și o zonã Arcade pentru copii.

INVESTESTEȘTE ÎNTR-UN APARTAMENT DE LUX LA MALUL MĂRII NEGRE!

 

“Prețul este ceea ce ai plãti. Valoarea este ceea ce veți obține.” – Warren Buffett

În AXXIS Nova Resort&SPA opor­tu­nitatea de investiție este excepționalã! La un simplu calcul, pentru o perioadã de 60 de zile, vorbind strict de sezonul estival, randamentul minim pentru garsoniere este de 7%; 6,8% -7% pentru apartamentele cu 2 camere și 6,5 – 7% pentru apartamentele cu 3 camere.

O investiție într-un apartament de lux al AXXIS Nova va da unul dintre cele mai mari randamente atât în sezonul estival, cât și în afara acestuia, segmentul high-end fiind unicul care nu își pierde din valoare peste ani, având garanția calitãții atât a materialelor folosite, cât și a facilitãților oferite la cel mai înalt nivel.

AXXIS Nova este o oportunitate ex­traordinarã de investiție în aparta­men­te de lux pe litoralul românesc și de asigurare a unui venit pasiv pe termen lung, cu o profitabilitate maximã. Pozi­țio­narea idealã și facilitãțile fãrã de cusur vor fi polul de atracție principal pen­tru turiștii care vor dori sã își petreacã vacanțele pe malul Mãrii Negre, la un standard nemaiîntâlnit pânã acum în România.

Fãrã griji, numai relaxare! AXXIS Nova se ocupã de tot pentru tine! Dis­punem de servicii de Property Mana­gement integrat: de la întreținerea spa­ții­lor verzi, a piscinelor, la curãțenie ge­neralã și pânã la toate diligențele pen­tru a subînchiria apartamentele.

Accesul în resortul de lux se face din Bulevardul Mamaia Nord, unde turiștii sunt întâmpinați de o fântânã cu jocuri de apã dezvoltatã pe o formã liniarã completatã de douã compoziții din plante frumos colorate.

AXXIS Nova Resort & SPA se întinde pe o suprafațã de teren de aproximativ 50.000 mp, pe locul campingului “GPM Holiday” din Mamaia Nord, la câțiva pași distanțã de zona cluburilor faimoase și de lux: Nuba, Loft, Breeze, Ego, Fratelli etc.

Accesul pietonal se va face pe tro­tua­rele aferente Bulevardului Mamaia Nord, iar accesul auto se face pe la intrarea principalã din complexul AXXIS Nova Resort & SPA.

Complexul de lux AXXIS Nova cuprin­de 1.600 de  locuri de parcare la sol, dar și la nivelul subsolului.

SEGMENTUL REZIDENŢIAL

 

Construcția primului concept inte­grat din Mamaia Nord – AXXIS Nova Resort & SPA – a demarat cu primul bloc de apartamente de lux: Madrid în toamna lui 2021 și se va finaliza în a doua jumãtate a lui 2023.

Madrid este poziționat în prima linie, lângã promenadã, va avea o vedere spectaculoasã cãtre litoral și acces direct la plaja privatã AXXIS Nova Beach cu o suprafațã totalã de 20.000 mp.

Madrid va cuprinde 3 scãri, 254 apartamente – garsoniere, aparta­mente cu 2 și 3 camere cu vedere spre mare și suprafețe între 53 și 224 mp. Terasele unitãților locative ating suprafețe de pânã la 106 mp.

Fiecare tip de unitate locativã dispune de 3 stiluri de prezentare și decor care pot fi alese și puse în practicã: Luna, Solis și AXXIS.

Nișa cumpãrãtorilor de lux câștigã cotã în piața româneascã, cumpãrãtorii având întrebãri și cerințe pertinente, fiind documentați în privința arhitecturii și a materialelor folosite. Aceștia au una sau mai multe achiziții de acest fel sau își doresc sã investeascã în minim 5 unitãți locative în prima linie în Mamaia Nord dacã existã facilitãți pe mãsurã.

Vrem sã dãm o fațã nouã turismului românesc, sã ajungem sã avem cele mai relaxante vacanțe și cele mai frumoase experiențe la noi în România. Pare un vis, dar este bine de știut cã VIS e AXXIS, iar noi facem ca visurile sa devinã realitate! Așadar descoperã universul AXXIS Nova Resort&SPA și fã parte din aceastã schimbare alãturi de noi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here