LUÍS SIMÕES ESTE CEL MAI RECENT CHIRIAS DIN PARCUL LOGISTIC P3 ALOVERA P3 SPANIA, MADRID

0
666

PointPark Properties (P3) – dezvoltator international de spatii pentru logistica si administrator de active a incheiat o noua tranzactie cu Luís Simões in Spania, acesta fiind cel mai recent chirias din parcul logistic P3 Aloevera. Luís Simões este furnizor de servicii pentru logistica in Peninsula Iberica.

Compania a semnat un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani pentru doua unitati, iar pentru restul spatiului a fost incheiat un alt contract pe o perioada de 2 ani, suprafata totala inchiriata fiind de 27,560 mp.
Alovera este unul dintre cele sapte parcuri logistice ale P3 din Spania. Acesta se afla in apropiere de capitala Spaniei, Madrid, la intersectia dintre autostrazile A2 si R2, care fac legatura intre Madrid si Guadalajara. Locatia optima, accesibilitatea, dotarile tehnice ale parcului precum si profesionalismul echipei P3 reprezinta motivele pentru care Luís Simões a ales parcul Aloevera.

“Ne bucuram ca Luís Simões a ales parcul nostru logistic. in ciuda contextului economic dificil prin care trece Spania, am reusit sa indeplinim toate conditiile impuse si sa stabilim o relatie stransa cu clientul nostru. Sunt convins ca aceasta reprezinta cea mai mare tranzactie incheiata anul trecut in aceasta locatie,” a declarat Tim Hennes, Head of Asset Management Western Europe al P3.
“Am preluat administrarea acestui parc precum si a celui din Avda Bellestera (C4) in urma cu 2 ani. Design-ul dreptunghiular al spatiului de distributie pe care il oferim clientilor nostri permite o mai buna compartimentare a spatiului, fapt care ofera solutii de inchiriere multiple, catre unul sau mai multi chiriasi” a adaugat Tim Hennes.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Šárka Štěpánková, Group PR & Marketing Manager, PointPark Properties s.r.o.
Tel.: +420 602 767 432, E-mail: [email protected]

Gabriela Krušinová, Consultant, DataConsult CZ, PR & Marketing Solutions
Tel.: +420 420 734 490 914, E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here