Lucrări de extindere și modernizare la Brăila Mall

0
3001

Noi branduri internaționale vor fi accesibile brăilenilor din această toamnă

 

La începutul lui 2016, New Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din regiune. Ca parte a extinderii, retailerul de renume INDITEX va deschide în centrul comercial din Brăila trei noi magazine.

 

Din această toamnă, Stradivarius, Pull&Bear şi Bershka vor mări lista de opţiuni de cumpărături pentru comunitatea locală. Totodată, LC WAIKIKI se regăseşte pe lista brandurilor care vor deschide noi magazine la Brăila Mall în perioada următoare.

 

„Anul acesta, am început un proces îndelungat de reconfigurare a ofertei comerciale din Brăila Mall pentru că ne dorim centrul comercial să fie în permanență aliniat la nevoile și stilul de viață al clienților noștri. Venirea celor trei branduri Inditex în Brăila Mall, cât și multiplele demersuri de reconfigurare vor consolida poziția centrului în regiune, oferind publicului o destinație modernă de shopping și divertisment.” a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI.

 

Galeria de fashion a centrului comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași, reprezentată de H&M, Deichmann, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Hervis, Benvenuti. La acestea, s-au adăugat în vara acestui an branduri din diverse categorii, printre care Profihairshop, Coccodrillo, dar şi o nouă farmacie Sensiblu.

 

Mai mult, în cadrul lucrărilor de reconfigurare, magazine deja existente, precum Otter sau Various Brands, au decis redeschiderea sub un nou concept modern, pentru ca vizitatorii să se bucure de o experiență redefinită de shopping.

 

Modernizarea a început cu recondiționarea galeriei Carrefour şi a continuat cu extinderea zonei de restaurante şi divertisment. Atracțiilor binecunoscute – cinematograful multiplex Cinema City, patinoarul, pistele de bowling și cazinoul – li s-a adăugat o zonă extinsă de food court, care include brandurile KFC, Salad Box, Spartan, Pomodoro, Quasi Pronti, Passage, cofetaria Blanche și cafeneaua Segafredo, o ofertă generoasă pentru petrecerea timpului liber.

 

În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul anului, mall-ul va ajunge la o suprafață totală de 56.907 mp închiriabili.

 

 

 

Despre Brăila Mall

 

Brăila Mall este deținut de grupul de investiții și dezvoltare New Europe Property Investments (NEPI) și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție.

 

New Europe Property Investments plc (NEPI) este un grup de investiții listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB).braila-mall-exterior

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Contact Brăila Mall: Oana VAIDA, PR Specialist: [email protected]; 0757 115 383

Contact NEPI: Corina OLTEANU, Group PR Manager: [email protected]; 0730 202 283

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here