Lucian Marin este noul director comercial Coca-Cola Hellenic Italia

0
908

Coca-Cola Hellenic Romania anunta ca, incepand cu 1 noiembrie 2012, Lucian Marin, in prezent Commercial Director Romania & Moldova, va fi desemnat Commercial Director Italia, raportand direct lui Sotiris Yannopoulos, General Manager.

„Compania Coca-Cola Hellenic este o companie extraordinara ale carei principale atuuri sunt: orientarea catre client, catre consumator, catre shopper si, in acelasi timp, catre dezvoltarea continua a echipei care asigura cresterea companiei an de an. Investitiile Coca-Cola Hellenic in Romania si in promovarea brandurilor noastre genereaza sustenabilitatea afacerii noastre si asigura o pozitie de top in toate pietele in care concuram. In cei trei ani de cariera la CCHBC am fost impresionat in primul rand de grija fata de oameni pe care compania o promoveaza prin dezvoltarea talentelor interne dar si prin atragerea continua de talente din piata romaneasca. Sunt mandru ca am fost parte din echipa CCHBC din Romania si ca voi lua cu mine in Italia aceleasi valori. Cu aceasta ocazie multumesc echipelor Sistemului Coca-Cola din Romania si, mai ales, partenerilor nostri retaileri pentru deschidere si colaborare.”, spune Lucian Marin, Commercial Director Italia.

Lucian s-a alaturat echipei Coca-Cola Hellenic in 2008, in rolul de Group International Accounts Director ca parte a echipei comerciale Coca-Cola Hellenic, la nivel de grup.

In acest rol, Lucian a fost responsabil de dezvoltarea si implementarea strategiilor pe termen lung pentru clienti internationali, la nivel de grup, colaborand cu echipe comerciale din tarile pentru care era responsabil, precum si cu directorii responsabili de clienti internationali din cadrul The Coca-Cola Company.

In 2010, Lucian a fost numit Commercial Manager Romania & Moldova. In acest timp, Lucian a avut un puternic impact pozitiv asupra organizatiei, cu multe realizari importante pentru business.
Mai mult decat atat, contributia lui Lucian a fost cea a unui lider inspirational, demonstrand grija pentru colegi, fiind un adevarat model de urmat prin energia si determinarea sa, precum si pasiunea pentru a construi si consolida viziunea strategica a companiei Coca-Cola Hellenic.

Lucian are o experienta vasta in cadrul companiilor multinationale si de asemenea, nu este la prima experienta internationala. A facut parte din echipele Danone Romania, in calitate de National Field Sales Manager si Danone Group in calitate de Category Manager. De asemenea, a ocupat pozitii importante in companiile L’Oreal Romania si L’Oreal Group unde a detinut pozitia de Director Comercial pentru Europa Centrala si de Est.

Despre Coca-Cola Hellenic

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, sport, energizante, ceaiuri si cafea. Coca-Cola Hellenic promoveaza o dezvoltare durabila, generand valoare pentru afacerea sa si pentru societatea in care activeaza. In acest sens, compania furnizeaza bauturi racoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, incurajand in acelasi timp un mediu de lucru deschis si desfasurandu-si activitatea intr-un mod responsabil astfel incat sa protejeze si sa mentina neschimbat mediul inconjurator, contribuind la dezvoltarea socio-economica a comunitatilor locale.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here