Lucian Bute l-a invins pe Mendy prin KO si si-a pastrat titlul mondial IBF

0
434
lucian-bute-campion-mondial

lucian-bute-campion-mondialPugilistul Lucian Bute si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat la Romexpo,

in fata a 10.000 de spectatori.
Bute si Mendy au fost prezentati de cel mai cunoscut ringannouncer din lume, Michael Buffer.

Romanul a intrat in ring pe melodia cantata de formatia U2, „Where the streets have no name”, iar adversarul sau a fost acompaniat de AC/DC, cu melodia „Highway to Hell”.

Imnul Romaniei la acest eveniment a fost interpretat de Andra, iar trupa Class a cantat imnul Canadei.

Lucian Bute, in varsta de 31 de ani, are 28 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere. Jean Paul Mendy are 29 de victorii, o infrangere, din care 16 prin KO.

Este pentru prima oara cand Lucian Bute isi apara centura mondiala in Romania.

Pugilistul Viorel Simion l-a invins prin KO in repriza a noua pe filipinezul Jun Talape, intr-un meci la categoria pana, versiunea WBC, pentru titlul international. Meciul care ar fi trebuit sa se desfasoare pe durata a 12 reprize s-a oprit in runda a noua, Viorel Simion (13-0-0, 5 KO), reusind sa-l trimita la podea pe Jun Talape (20-7-1, 8 KO). in urma acestei victorii, Viorel Simion a intrat intre primii 15 boxeri ai categoriei.

La cantarul oficial de vineri filipinezul a avut probleme cu greutatea, el renuntand si la lenjeria intima si fiind acoperit cu un cearsaf, pentru se incadra in limitele categoriei, fara a reusi. insa, pugilistul filipinez a primit un ragaz de doua ore pentru a slabi 200 de grame si pentru a reusi sa intre in limitele categoriei. Dupa o ora, el a reusit sa se incadreze, cu 57,050 kg.

Pugilistul Bogdan Dinu a castigat prin KO meciul de la categoria grea, disputat in compania tanzanianului Awadh Mohamed Tamim. Bogdan Dinu (5-0-0, 2 KO) l-a invins pe Awadh Mohamed Tamim (12-2-0, 7 KO) printr-un KO in prima repriza, intr-un meci ce ar fi trebuit sa aiba patru runde.

Canadianul Pier-Olivier Cote l-a invins pe mexicanul Pedro Navarette, intr-un meci contand pentru categoria superusoara, disputat in opt reprize.Toti cei trei arbitri judecatori l-au vazut castigator in unanimitate (80-75, 80-73, 80-71) pe Pier-Olivier Cote (Canada, 16-0-0, 11 KO) in fata lui Pedro Navarette (Mexic, 25-11-3, 14 KO).

Canadianul Renan St. Juste l-a invins pe mexicanul Jaudiel Zepeda in al doilea meci al galei, disputat pe parcursul a opt reprize la categoria supermijlocie. Cei trei arbitri-judecatori l-au vazut castigator in unanimitate (79-74, 80-72, 80-72) pe Renan St-Juste (Canada, 22-2-1, 15 KO) in fata lui Jaudiel Zepeda (Mexic, 12-4-1, 9 KO).

Rusul Sahib Usarov l-a invins pe Sergio Gomez Acevedo (Nicaragua), la categoria supercocos, in primul meci al galei. Toti cei trei arbitri judecatori l-au vazut invingator pe Usarov (15-0, 6 KO), in fata lui Acevedo (16-8, 12 KO). (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here