Lista solicitantilor documentatiei de atribuire vizand construirea Pistei de decolare–aterizare de 3500 m, Etapa I si suprafete aferente de miscare

0
478

Pana in data de 18.02.2011, nu mai putin de 23 de societati comerciale si-au manifestat interesul pentru construirea pistei de decolare – aterizare de 3500 m, Etapa I si suprafete aferente de miscare, solicitand in acest sens documentatia de atribuire aferenta acestei licitatii. Lista societatilor comerciale se gaseste in atasament.

Reamintim in acest context faptul ca termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 04.04.2011, ora 12.00, documentatia fiind disponibila la sediul Aeroportului International Cluj-Napoca. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.04.2011, ora 09.00, la ora 11.00 a aceleiasi zile urmand sa fie deschise ofertele. Valoarea estimata a contractului este de 39.900.000 EUR, modalitatea de finantare fiind din fonduri proprii, credite bancare, fonduri externe nerambursabile, alocatii bugetare si alte fonduri legal constituite cu destinatia de investitii.
„Am constatat cu maxima satisfactie interesul extrem de ridicat al societatilor de profil, din tara sau strainatate, fata de acest obiectiv major de investitii al Consiliului Judetean Cluj, interes manifestat inca de la debutul procedurii de atribuire si care ne indreptateste sa speram la finalizarea cu succes a procedurii. Importanta investitiei este una de necontestat in conditiile in care construirea unei noi piste, capabile sa permita aterizarea aeronavele de mari dimensiuni, reprezinta o premisa esentiala in procesul de consolidare a statutului de centru regional in domeniul aeroportuar”, considera presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise.

Biroul de presa
20.02.2011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here