Liebrecht & wooD Group isi consolideaza echipele de senior management din Romania si Polonia

0
857

Liebrecht & wooD Group continua strategia de crestere pe pietele-cheie din Europa Centrala si de Est si, in acest scop, compania isi consolideaza echipa de senior management prin numirea a doi noi directori generali in Romania si Polonia. Sorin Ioan Blaga si Mariusz Kozłowski vor prelua noile functii la jumatatea lunii ianuarie a anului 2016. Grupul va continua, de asemenea, sa dezvolte noi proiecte atractive pe ambele piete, cum sunt Praga Koneser Center din Varsovia si Frumusani Residential Park in Bucuresti.

Sorin Ioan Blaga va conduce filiala din Romania a Liebrecht & wooD Group.

“Sunt incantat sa ma alatur echipei Liebrecht & wooD Group – un dezvoltator cu o prezenta indelungata si neintrerupta pe piata competitiva din Romania, avand totodata un palmares excelent in furnizarea de valoare adaugata atat pentru utilizatorii finali, cat si pentru investitori. Am admirat intotdeauna spiritul inovator si impactul pe care proiectele derulate de companie l-au avut asupra pietei locale si vreau sa contribui la continuarea acestui succes in viitor. Sunt bucuros sa fac parte din noi initiative, cum este Frumusani Residential Park, un proiect care intareste rolul de pionierat si viziunea pe termen lung a Grupului, in Romania. Cred cu tarie ca nivelul ridicat al standardelor companiei, deopotriva in business si in executia proiectelor, vor contribui in mod semnificativ la conturarea pietei imobiliare in viitor” – sustine Sorin Ioan Blaga.

in cei peste 25 ani de experienta profesionala, Sorin Ioan Blaga si-a demonstrat competentele in pozitii de top management printre care Marketing Director in cadrul Philip Morris Romania si Bulgaria, Adevarul Holding sau Otter Distribution Romania, respectiv Vice-Presedinte Marketing, Comunicare si Corporate Affairs in cadrul Rompetrol Group sau Managing Director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata serviciilor de publicitate la punctul de vanzare. Sorin Ioan Blaga a studiat la Universitatea Tehnica ”Gheorghe Asachi” din Iasi si a obtinut Diploma Profesionala in Management si MBA la Open University Business School din Marea Britanie. Noul General Manager al Liebrecht & wooD in Romania este, de asemenea, un pasionat lector universitar – a fost tutor in cadrul Open University Business School si este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Școlii Nationale de Studii Politice si Administrative.

“Suntem bucurosi sa ii uram <Bun Venit> lui Sorin Ioan Blaga in echipa de senior management a Liebrecht & wooD Group. Avand in vedere vasta sa experienta in business, marketing si comunicare, suntem convinsi ca prezenta lui Sorin va avea un impact pozitiv considerabil in evolutia companiei. Noile dezvoltari pe care le avem in vedere pe piata din Romania sunt decisive pentru continuarea strategiei de expansiune a Grupului si avem incredere ca implicarea lui Sorin ne va ajuta sa ne atingem obiectivele strategice” – sustine Patrick Van Den Bossche, Fondator si Managing Director al Liebrecht & wooD Group.

Activitatea Liebrecht & wooD Group in Polonia va fi condusa de Mariusz Kozłowski.

Marc Lebbe, Fondator si Managing Director al Liebrecht & wooD Group, declara: “Suntem incantati sa il avem alaturi de noi pe Mariusz Kozlowski, care va gestiona operatiunile din Polonia. Avand in vedere realizarile majore pe care le-a obtinut pe parcursul carierei sale, nu avem niciun dubiu ca Mariusz va fi o veritabila forta motrice pentru echipa noastra, care ne va ajuta sa consolidam pozitia companiei si sa continuam extinderea afacerilor in plan local.”

Mariusz Kozlowski este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din domeniul imobiliar din Polonia. Timp de 14 ani, a fost membru in Consiliul de Administratie al GTC, fiind implicat in dezvoltarea si administrarea de proiecte de birouri si retail cu o suprafata cumulata de aprox. 400,000 m.p. in Polonia, precum si in prima listare a unei companii imobiliare pe Bursa de Valori din Varsovia (WSE). Mariusz Kozlowski detine o experienta solida in leasing, marketing si comunicare corporate, precum si piete de capital. Este de asemenea broker licentiat – inainte de a se alatura GTC, a coordonat departamentul de Institutional Equity Sales in cadrul ABN AMRO Securities in Varsovia. Mariusz Kozlowski a absolvit Facultatea de Comert Exterior din cadrul Warsaw School of Economics (SGH), avand un master in domeniul economiei.

Mariusz Kozlowski declara: “Sunt mandru sa ma alatur unei companii cu un portofoliu impresionant de proiecte imobiliare de calitate pe piata din Polonia. Liebrecht & wooD detine toate caracteristicile unui dezvoltator de succes: actionarii cu viziune strategica, echipa dedicata si experimentata formata din profesionisti in real estate, precum si investitorii puternici cu un angajament durabil fata de proiectele companiei. Koneser – unul dintre proiectele aflate acum in constructie, este pentru mine o sursa de inspiratie din punct de vedere profesional. Am toata convingerea ca, la finalizare, va deveni mai mult decat un spatiu extraordinar de birouri si retail sau o destinatie rezidentiala cautata in oras – va fi un important punct de reper pe harta Varsoviei.”

Ceilalti fondatori si Managing Directori ai Grupului, i.e. Marc Lebbe si Patrick Van Den Bossche, vor avea in continuare roluri cheie in conducerea companiei, fiind membri ai Consiliului de Supraveghere al Liebrecht & wooD Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here