Libra Internet Bank sprijina studentii si tinerii absolventi care isi doresc o cariera in banking

0
702

Libra Internet Bank invita studentii si tinerii absolventi, care isi doresc o cariera in banking, sa participe la un workshop interactiv de 2 ore (13:30 – 15:30) in cadrul evenimentului “Career Innovation Week”, ce va avea loc in data de 13 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti.

Prin acest workshop, Libra Internet Bank isi propune sa sprijine studentii si tinerii absolventi de studii superioare, oferindu-le oportunitatea de a-si construi o cariera in vanzari, in domeniul bancar. Participantii la workshop vor avea sansa de a fi selectati sa participe la un program intens de pregatire ce va imbina o luna de practica in sucursalele bancii, urmat de doua luni de training intensiv.

La finalul programului, tinerii care dovedesc reale aptitudini si potential pentru un rol de vanzari, isi vor continua activitatea in cadrul bancii, avand sansa de a ocupa pozitia de Relationship Manager, in una din sucursalele bancii.

Libra Internet Bank invita tinerii interesati de acest workshop sa aplice online pe site-ul www.hipo.ro, pana pe 9 noiembrie 2014, ora 23:59. In data de 11 noiembrie acestia vor primi confirmarea de selectie in cadrul workshop-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here