LG REVOLUTIONEAZA DOMENIUL ELECTROCASNICELOR INTELIGENTE!

0
1432

smartthinq

Soluții de îngrijire completă a hainelor, frigidere ce aduc o nouă cultură a bucătăriei și ecosistemul inteligent ce include două dintre cele mai populare servicii de asistenți personali inteligenți – LG a adus la IFA 2017 o gamă de electrocasnice la un nivel premium de calitate.

 

Tehnologie ce răspunde cerințelor unor gospodării diverse, cu stiluri de viață și nevoi diferite

 

Oferta cuprinzătoare de aparate de îngrijire a hainelor de la LG prezentate la IFA include noua soluție Total Clothing Care, gamă ce oferă cele mai noi mașini de spălat TWINWash™ ale companiei. Noua adiție TWINWash este însoțită de cele mai recente inovații în domeniul tehnologiei de îngrijire a hainelor, prezente în uscătoarele înalt eficiente ale companiei, precum și în aparatul LG Styler.

 

Extinderea gamei LG TWINWash reflectă dedicarea companiei în a oferi eficiență și convenabilitate în fiecare aspect al căminului. LG TWINWash are distincția de a fi prima mașină de spălat cu încărcare dublă din lume iar această gamă oferă funcții inovatoare, precum TrueSteam™ și TurboWash™, pentru a elimina aproape toți alergenii, cutele, mirosurile, și a înmuia hainele.

 

Pe lângă mașinile sale de spălat, LG oferă și soluții de uscare pentru clienții care prioritizează eficiența energetică și comoditatea. Echipat cu tehnologia LG Inverter Heatpump, noul uscător LG minimizează deteriorarea țesăturilor prin menținerea unei temperaturi scăzute de uscare, oferind totodată și mai multe opțiuni, precum Modul Eco și Modul Turbo. Modul Eco este foarte eficient în economisirea energiei și emite foarte puțin zgomot, în timp ce Modul Turbo asigură un timp de uscare mai scurt.

 

 

Influența LG în bucătărie continuă să formeze o întreagă piață dinamică pe plan mondial

 

LG Electronics și-a consolidat reputația de companie ce îndrăznește să împingă limitele inovației și să conteste convențiile deja stabilite iar pentru utilizatori a rezultat în introducerea unei serii de produse revoluționare, inclusiv Home Bar și frigiderul InstaView Door-in-Door™ cu Inverter Linear Compressor pentru creșterea eficienței energetice și performanței.

 

Home Bar reprezintă rezultatul eforturilor companiei de a îmbina convenabilitatea cu depozitarea eficientă și a oferit, încă de la lansarea sa din 1998, un spațiu compartimentat unic, ce putea fi folosit drept bar pentru acasă, raft sau chiar frigider.

 

O premieră în domeniu, inovația Door-in-Door™ din 2010 de la LG a dus la o mai ușoară organizare a obiectelor frecvent căutate din frigider, pentru ca acestea să poată fi mai rapid scoase fără a deschide toată ușa și a lăsa să iasă prețiosul aer rece. Deschizând mai rar ușa principală, mâncarea se păstrează mai mult timp proaspătă. LG a dus acest concept la următorul nivel în 2014, cu primul frigider Dual Door-in-Door™ din lume, dublând convenabilitatea și permițând o și mai mare flexibilitate în organizarea alimentelor.

 

Iar în 2016, LG a dezvoltat sistemul InstaView Door-in-Door™, ce permite tuturor membrilor familiei să vadă ce e în frigider, fără a mai fi nevoie să-l deschidă. Ciocănind de două ori în ușa transparentă, interiorul este iluminat, pentru a vă permite să vizualizați clar conținutul. Frigiderul a devenit un subiect de conversație, deoarece LG InstaView Door-in-Door™ a transformat felul în care consumatorii folosesc frigiderele: de la a deschide ușa pentru a vedea ce este înăuntru la vizualizarea conținutului înainte de a deschide ușa.

 

Două dintre cele mai populare servicii de asistenți personali inteligenți  pentru casele inteligente

 

LG își extinde strategia de parteneriate pentru case inteligente, pentru a lucra cu cât mai multe servicii și platforme inteligente posibil. Dedicându-se strategiei de parteneriat deschis, platformă și conectivitate open, LG își construiește constant ecosistemul inteligent printr-o gamă smart ce include nu doar electrocasnice inteligente, ci și roboți care pot saluta, face curățenie și tunde iarba; toate acestea au fost expuse în cadrul IFA 2017.

 

Încorporând Wi-Fi în toate aparatele sale din 2017, LG ușurează foarte mult conectarea și interacțiunile clienților săi. Frigiderul LG Smart InstaView Door-in-Door™, rulând platforma inteligentă LG webOS, este compatibil cu toate funcțiile oferite de serviciul vocal Amazon Alexa. Cu peste 15.000 de abilități, Alexa poate controla mii de dispozitive inteligente din casă, poate reda muzică, programa reparațiile mașinii, porni cronometre și multe altele.

 

Ca noutate pentru 2017, Asistentul Google este acum compatibil cu toate dispozitivele electrocasnice inteligente LG, prin intermediul Google Home, al unui telefon Android sau al unui iPhone, permițând controlarea tuturor aparatelor conectate fără a le atinge. Cu Asistentul Google, utilizatorii pot efectua o multitudine de sarcini, precum verificarea timpului rămas până la terminarea spălării rufelor, sau instruirea frigiderului să creeze mai multă gheață. Și cum Asistentul de pe Google Home poate distinge diferite voci între ele, întreaga familie se poate implica.

 

LG utilizează și propria sa platformă vocală inteligentă, Deep ThinQ, pe lângă Amazon Alexa și Asistentul Google. SmartThinQ Hub are un rol central în platforma LG pentru case inteligente, colectând informații deopotrivă de la aparate inteligente și de la aparate convenționale conectate la senzorii SmartThinQ prin Wi-Fi, Zigbee și Bluetooth. Informațiile sunt afișate sub forma unor notificări pe ecranul LCD sau anunțate prin difuzorul său încorporat.

 

LG a prezentat pentru prima dată în Europa roboții săi inteligenți la evenimentul de la Berlin, în centrul reflectoarelor fiind abordabilul Hub Robot. Mai mult decât un simplu asistent, Hub Robot folosește tehnologia de recunoaștere vocală pentru a se conecta la alte dispozitive inteligente LG și a ușura efectuarea treburilor casnice. E suficientă o comandă verbală pentru ca robotul să execute sarcini precum ajustarea ciclului de uscare de la fierbinte la cald, sau pornirea aerului condiționat din altă cameră.

 

Iar Airport Guide Robot și Airport Cleaning Robot formează fundația inițiativei LG pentru roboți de servicii în afara căminului. Folosind platforma proprie LG pentru recunoaștere vocală, Airport Guide Robot înțelege coreeană, engleză, chineză și japoneză– cele mai răspândite patru limbi de la Aeroportul Internațional Incheon. Scanând rapid biletul de îmbarcare al unui vizitator, robotul îi poate oferi informații despre zbor, precum și detalii despre ora și vremea locală în orașul de destinație. Robotul prietenos este în prezent complet operațional pe cel mai mare aeroport coreean, întâmpinând călduros vizitatorii și escortându-i în timp-record pe cei întârziați către poarta de îmbarcare.

 

LG Lawn Mowing Robot și-a făcut debutul european la IFA, tunzând iarba precis, fiabil și, mai ales, în siguranță. Echipat cu o multitudine de senzori dintre cei aflați și pe roboții de aeroport, Lawn Mowing Robot își recunoaște permanent propria locație și ia în considerare toate obstacolele vizibile – precum copacii și tufișurile – pentru a-și maximiza performanța de tăiere.

 

“Dezvoltarea tehnologiei de recunoaștere vocală are un rol crucial în avansul propriilor noastre tehnologii inteligente și IoT,” a declarat Song Dae-hyun, președinte al LG’s Home Appliance & Air Solution Company. “Aderând la filosofia LG Open Platform, noi putem oferi o gamă largă de beneficii și servicii pentru clienții noștri, de neegalat în industrie. Întărindu-ne relațiile cu Google, Amazon și alți jucători de profil, facem salturi uimitoare către cea de-a Patra Revoluție Industrială.”

 

La standul LG de la IFA 2017, vizitatorii au fost încurajați să experimenteze personal uimitoarea lume a aparatelor inteligente LG, prin vizionarea unei game de dispozitive smart IoT ce oferă lumină, energie, securitate și îngrijire a aerului inteligente în cadrul căminului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here