Vrei sa afli cum sa iti cumperi simplu si rapid un autoturism Nissan de vanzare la super promotie?

0
1513

Dorinta oricarui sofer pasionat de masini performante consta in a conduce un autoturism puternic si care sa consume cat mai putin carburant. O astfel de achizitie presupune insa si un buget pe masura.

Pentru cei care nu dispun de fonduri suficiente pentru a cumpara un model de Nissan de vanzare pot apela cu incredere la serviciile de leasing ale unei companii specializate, cu experienta pe piata auto privata din Romania.

Creatorii marcii de automobile Nissan s-au concentrat inca de la primele modele pe care le-au creat sa ofere conducatorilor auto masini fiabile si sigure.

Cu un portofoliu de zeci de modele, Nissan este astazi o marca de masini pe care orice sofer o cunoaste si o doreste, datorita calitatii pe care producatorul o ofera.

Tocmai de aceea, orice persoana pasionata de sofat isi doreste sa achizitioneze un model de Nissan de vanzare.

Operatiunea leasing auto – Intotdeauna in avantajul tau!

Fie ca este vorba despre produsele marcii Nissan sau a altor marci din industria auto, orice investitie intr-un automobil nou presupune si un buget pe masura.

In medie, un automobil Nissan de vanzare are preturi cuprinse intre 15.000 si 25.000 de euro. De acum insa este mult mai simplu sa cumperi masina pe care ti-o doresti, fara a-ti da peste cap economiile si bugetul intregii familii.

Cu ajutorul contractelor de leasing eficiente ai posibilitatea de a avea la tine in garaj masina pe care ti-ai dorit-o tot timpul.

Firmele de leasing ofera posibilitatea persoanelor care intentioneaza sa-si cumpere o masina de a reusi in acest demers. Inca de la inceput, cei care doresc sa colaboreze cu astfel de entitati juridice trebuie sa stie faptul ca exista doua tipuri de leasing: leasing financiar si leasing operational.

Un leasing financiar este similar cu o linie de credit oferita de banci. Astfel, clientul semneaza un contract in baza caruia isi cumpara masina si primeste un imprumut, pe care se obliga sa-l ramburseze prin plata unor rate lunare.

In cazul leasingului financiar, rambursarea ratelor se realizeaza dupa un plan bine stabilit printr-un contract. Pe toata perioada rambursarii proprietarii automobilului sunt insa reprezentantii firmei de leasing. Cumparatorul devine proprietar abia la finalul platii ultimei rate.

In cazul leasingului operational, contractul pe care beneficiarul il semneaza cu firma are forma unui contract de chirie. Astfel, firma de leasing inchiriaza practic masina persoanei care doreste sa o cumpere, platitnd pentru ea o chirie.

Suma de bani este calculata lunar si difera in functie de deprecierea automobilului. Soferii devin proprietari ai automobilului daca, la finalul contractului de leasing operational, negociaza un pret cu firma de leasing si o cumpara efectiv.

Leasing Automobile asigura servicii de leasing pentru orice model de Nissan de vanzare

Compania Leasing Automobile are o experienta de peste 15 ani pe piata auto din Romania si ofera masini rulate, aduse din Germania, prin servicii de leasing financiar.

Astfel, cei care doresc sa-si achizitioneze o masina au, in sfarsit, un partener de incredere care le poate oferi cele mai bune marci de masini la cele mai bune preturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here