LASTING System organizeaza la Timisoara un nou seminar SAP

0
821

Timisoara, 16 mai: LASTING System organizeaza miercuri, 18 mai, un nou seminar SAP pe tema eficientizarii resurselor si a optimizarii profitabilitatii companiilor din regiune. Evenimentul „Va doriti mai multa performanta?” va avea loc incepand cu ora 13.30, la Hotel NH Timisoara, str. Pestalozzi nr. 1/a.

Seminarul este centrat asupra modalitatilor pe care o companie le are, pentru a-si eficientiza resursele, pentru a-si controla si simplifica procesele interne, si in definitiv, pentru a-si creste profitabilitatea prin intermediul platformelor tehnologice si a solutiilor integrate SAP.
Principalele subiecte discutate vor ajuta cele peste cincizeci de companii participante sa gaseasca solutia potrivita astfel incat sa gestioneze eficient resursele materiale si umane ale companiei, pentru a obtine rezultate mai bune cu resurse mai putine, sa optimizeze operatiunile si sa controleze costul acestora, sa imbunatateasca relatiile cu clientii si sa pastreze clientii adecvati pentru indeplinirea obiectivelor de vanzari.
Vor sustine prezentari domnul Horatiu Moldovan, Presedinte LASTING, domnul Gheorghe Cocian, Presedinte Director General Elba SA, domnul Dragos Petrea, Channel Development Manager SAP Romania, doamna Madalina Andrei, SAP Business Development LASTING System, domnul Florin Burlacu, Channel Sales SAP Romania si doamna Luminita Scarlat, Senior Presales Specialist SAP Romania.
LASTING System este Silver Channel Partner SAP Romania, avand implementari ale solutiei de management integrat, in cele mai importante domenii de activitate.

# # #
Despre SAP
De la aparitia sa pe piata, acum peste 35 de ani, SAP si-a propus sa ajute ajute companiile de toate dimensiunile sa-si atinga potentialul maxim. Ca principal furnizor de aplicatii software pentru gestiunea intreprinderii la nivel mondial, SAP livreaza produse si servicii care eficientizeaza activitatile din cadrul companiei, ajuta la dezvoltarea acesteia si accelereaza procesele de inovatie. Astazi, clienti din mai mult de 120 de tari utilizeaza aplicatiile SAP – de la solutii distincte pentru nevoile intreprinderilor mici si mijlocii pana la oferte complete pentru organizatii multinationale

Despre LASTING System
Compania si-a inceput activitatea in 1995 in Timisoara cu distributie nationala de module de memorii, devenind in scurt timp liderul pietei romanesti de profil. Experienta dobandita in acest domeniu a fost extinsa astfel incat astazi LASTING reprezinta un grup de companii cu trei directii majore de activitate: distributie de sisteme, componente si periferice IT, dezvoltare software si solutii IT (in Timisoara, Bucuresti si Cluj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here