Lanturile de restaurante KFC, Pizza Hut si Paul au un nou director de marketing

0
1000

Monica Eftimie este noul Chief Marketing Officer al binecunoscutelor lanturi de restaurante KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Hard Rock Café, si al brutariilor Paul si Cinnabon din Romania.

„Este o adevarata provocare sa lucrezi pe marci atat de diverse, cu identitati de brand si modele de business distincte”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon si Hard Rock Café Romania. „Toate cele sase sunt branduri iconice cu traditie la nivel international si sunt indragite in Romania. De aceea, ne dorim ca de acum inainte, prin strategia de marketing, sa fim mai aproape de consumatorii nostri, sa le oferim experiente memorabile si mai multa interactiune prin campaniile pe care le dezvoltam. Vrem sa crestem pe fiecare brand pe piata din Romania si vrem ca aceasta crestere sa se intample pentru si alaturi de clientii nostri”, a adaugat ea.

In calitate de Chief Marketing Officer, Monica Eftimie va gestiona si va coordona activitatile de marketing pentru toate cele sase branduri pe piata locala, va implementa strategii de comunicare cu scopul de a creste cota de piata, dar si de a maximiza veniturile si notorietatea fiecarei marci.

„Monica aduce un plus de valoare echipei noastre prin experienta sa profesionala si know-how-ul dobandit in cadrul studiilor de specialitate din Statele Unite. Dovedind o intelegere profunda a fiecarui brand si o buna cunoastere a nevoilor si asteptarilor clientilor romani, sunt convins ca in scurt timp contributia sa in dezvoltarea marcilor pe piata locala va atrage rezultate foarte bune si o crestere a produselor noastre in topul preferintelor romanilor”, a declarat Mark Hilton, CEO US Food Network and American Restaurant System.

Absolventa summa cum laudae a Northwestern University si a unui master in Business Administration la Georgetown University, Monica Eftimie are peste 10 ani experienta in industria alimentara. Și-a inceput cariera in domeniul comunicarii de marketing cu stagii de practica in cadrul unor companii precum Grupul Accor (Franta) si SAATCHI & SAATCHI Advertising, ajungand ulterior sa dezvolte campanii ample de marketing pentru unele dintre cele mai cunoscute companii din industria alimentara. Ariile sale de expertiza includ dezvoltare si implementare strategii marketing, project management, copy development, media planning.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here