Lansarea Creative Muvo 1c: Boxele puternice, cu Bluetooth®, rezistente la stropire, oferă o valoare inegalabilă

0
1466

Modelul de bază adăugat popularei game Muvo integrează difuzoarele calibrate profesional specifice gamei şi radiatorul pasiv pentru o performanţă audio uimitoare, într-o formă compactă uşor de manevrat

Lansarea Creative Muvo 1c: Boxele puternice, cu  Bluetooth®, rezistente la stropire, oferă o valoare inegalabilă

Bucuresti, 13 iulie 2017– Creative Technology Ltd lansează astăzi Creative Muvo 1c, o boxă cu Bluetooth, dimensiuni reduse şi performanţe ridicate. Această boxă cu design compact a fost proiectată să asigure utilizatorilor de tablete şi smartphone o soluţie audio puternică dar cu dimensiuni reduse, cu conexiune Bluetooth, care poate fi luată aproape oriunde – Muvo 1c fiind chiar rezistentă la stropire şi praf (conform IP66). Deasemenea, Muvo 1c permite utilizatorilor conectarea wireless a unei a doua boxe pentru a obţine un sunet cât mai amplu. Muvo 1c este disponibilă în negru sau verde lime.

Modelul de bază Muvo 1c, păstrează caracteristicile acustice esenţiale de la faimosul său predecesor, Muvo 2c, dar se adresează celor activi care îşi doresc o variantă mai simplă de boxă portabilă, rezistentă la stropire, doar cu Bluetooth şi intrare auxiliară pentru redare convenabilă.

Caracteristici principale pentru Creative Muvo 1c:

Bas surprinzător de profund Radiator pasiv supradimensionat şi difuzoare cu gamă largă de frecvenţe

Muvo 1c dispune de un radiator pasiv supradimensionat pentru bas îmbunătăţit şi de difuzoare cu o gamă largă de frecvențe audibile, acestea asigurând un sunet surprinzător de amplu, cu bas intensificat.

Ascultă muzică stereoConectând wireless 2 boxe

Utilizatorii pot asculta muzică împreună cu prietenii la un nivel audio stereo mai amplu! Aceştia pot conecta wireless două boxe Muvo 1c pentru a obţine un sunet mai bogat şi o experienţă stereo superioară, folosind tehnologia Stereo Wireless Link integrată.

Rezistentă la stropire pentru cele mai grozave petreceri la piscinăÎnveliş exterior IP66

Testată în condiţii meteo conform standardelor IP66, Muvo 1c este rezistentă la stropire şi praf. Utilizatorii se pot bucura de muzica favorită în condiţii de umezeală, la cele mai trăznite petreceri la piscină sau în drumeţiile pe trasee nemarcate.

Preia apelurile telefonice Funcţionează şi ca difuzor pentru telefon

Muvo 1c funcţionează de asemenea ca difuzor pentru telefon atunci când este conectată via Bluetooth, permiţând utilizatorilor să comute simplu între muzică şi apelurile telefonice.

Specificatii tehnice:

Greutate: 158g

Dimensiuni: 67 x 93 x 38mm

Conectivitate: Bluetooth 4.2

3.5mm Aux-in

Baterie: 6 Hours

Interfata de incarcare: Micro USB

Drivers: 1 x Full-range

1 x Bass Radiator

Wireless Link: Yes, up to 2 speakers

Speakerphone: Yes

Preţuri şi disponibilitate

Creative Muvo 1c va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a lunii iulie 2017 in magazinele online partenere ale MGT Educational la preţul de 149RON.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi: www.creative.com.

Despre Creative

Creative este un lider mondial în producţia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscută pentru plăcile de sunet Sound Blaster® şi pentru primii paşi în revoluţia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu soluţii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, căşti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili şi convertoare audio digitale. Azi, Creative reinventează Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, în forma noilor soluţii inovatoare Sound Blaster Roar şi Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generaţie interconectată digital, creând o punte între computer, smartphone, şi tabletă. Tehnologia proprietară Creative, produsele hardware, aplicaţiile şi servicii inovatoare permit accesul la internet, oferind consumatorilor un divertisment digital de înaltă calitate – oricând, oriunde.

Acest comunicat se referă la produse lansate în Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificărilor fără notificare în prealabil, şi poate fi diferit de alte zone geografice în funcţie de factori specifici şi cerinţe locale. Creative, logotipul Creative şi Muvo sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale Creative Technology Ltd în SUA şi/sau alte ţări. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor respectivi. Termenul şi logotipul Bluetooth® sunt mărci înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. iar orice folosire a acestor simboluri de către Creative Technology Ltd este realizată sub licenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here