LANSARE SURPRIZA LA BLUE AIR

0
1660

Blue Air va onora împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire într-un mod inedit. Începând de astăzi, mai multe aeronave Blue Air vor fi personalizate pe fuselaj cu fotografii ale unor personalități importante din istoria noastră modernă. Cea mai mare companie aeriană românească este mândră să poarte prin întreaga Europă o parte din trecutul nostru valoros.

 

Cu sprijinul Casei Regale a României, Blue Air prezintă noul livery pe aeronava Boeing 737-800NG, în semn de celebrare a Centenarului și pentru a-i omagia pe cei care s-au dedicat înfăptuirii unității naționale. Prima aeronavă a campaniei este personalizată pe ampenajul vertical cu portretul regelui Carol I, cea mai importantă personalitate a istoriei recente, căruia se datorează modernizarea României și fără de care nu ne-am putea imagina Marea Unire de la 1918.

 

“Suntem foarte mândri să purtăm prin țară, în comunități de români din diaspora și în toate marile orașe europene spre care zburăm o parte din trecutul nostru valoros, împreună cu mesajul de unitate. Ne ținem de promisiune față de înaintașii noștri continuând să ne amintim de cei care au contribuit la realizarea României moderne și inspirând generațiile tinere cu mândria de a fi român”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

 

La evenimentul de prezentare au luat parte Gheorghe Răcaru, Directorul Blue Air, alături de reprezentanții Casei Regale a României: Ion Tucă, Directorul Casei Regale, Sandra Gătejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale, și Radu Ghină, consilier al Casei Regale.

 

Primul zbor al aeronavei Blue Air personalizate în cinstea Centenarului a avut loc în această dimineață pe ruta Otopeni – Londra – Otopeni. Aeronava Boeing 737-800NG, personalizată cu portretul regelui Carol I, a fost adăugată de curând în flotă, iar acțiunea de colantare a ampenajului vertical a fost realizată la București de echipa Blue Air, întreaga operațiune durând 18 ore. Imaginea folosită este după o gravură cu regele Carol I.

 

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, a transportat în 2017 peste 5 milioane de pasageri pe 106 rute din 16 țări. În acest an, a fost distinsă cu TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2018, secțiunea Travelers’ Choice Low Cost Carrier pentru zona Europa, iar la București a câștigat trofeul pentru Cea mai bună companie aeriană low-cost din România, în cadrul Galei TopHotels Awards 2018.

 

 

Despre Blue Air:

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 106 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. În cei peste 13 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 21 de milioane de pasageri, iar în anul 2017 a transportat 5.061.790 pasageri.

 

Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero. Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membru cu drepturi depline IATA. Blue Air operează o flotă de 29 de aeronave Boeing 737, cu interioare moderne ce asigura pasagerilor un confort sporit și o experiență îmbunătățită pe timpul zborului. Pentru mai multe informații despre Blue Air, anunțurile legate de noile rute, bilanțul pe 2017 etc, te invităm să accesezi pagina de PRESA a site-ului blueairweb.com

 

Destinații Blue Air în 2018:

 • din București: Bacău, Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Köln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.

 

 • din Bacău: București, Bologna, Bruxelles, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.

 

 • din ClujNapoca: Birmingham, București, Constanța, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.

 

 • din Constanța: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timișoara.

 

 • din Iași: Barcelona, Bruxelles, București, Köln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanța.

 

 • din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Londra Luton, Salonic.

 

 • din Liverpool: Alicante, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Malaga, Palma de Mallorca.

 

 • din Sibiu: Stuttgart.

 

 • din Torino: Alghero, Bacău, Bari, București, Catania, Iași, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Reggio Calabria,
  Trapani, Sevilia, Stockholm Arlanda, Paris Charles de Gaulle.

 

 • din Alghero: Roma Fiumicino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here