LAKE OF TEARS concerteaza la Arenele Romane pe 25 iunie!

0
623
lake_of_tears

lake_of_tearsLake Of Tears revine in Romania pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti! In deschidere vor canta Tiarra si Abigail. Concertul este organizat de Project Events si face parte din turneul de promovare al albumului „Ill Will”!

Lake Of Tears are in prezent 4 membri, provine din Suedia si abordeaza genul metal. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003.. Pana acum au lansat 7 albume iar de curand l-au lansat si pe cel de-al optulea. Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill si se incadreaza in acelasi gen cu care suedezii si-au obisnuit deja fanii si pe care acestia l-au denumit: „laketearsian”!  Ultimul album contine 13 track-uri dintre care 10 sunt piese noi iar 3 sunt bonus live track-uri.

Fanii care nu vor sa rateze acest concert isi pot cumpara bilete din reteaua BILETOO.RO, din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), de la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Flanco, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 si online de pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt diferite, in functie de perioadele in care sunt cumparate:
– pana pe 24 iunie: 100 lei pret acces general
– 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Pe langa muzica, baietii de la Lake Of Tears au si alte hobby-uri. Daniel isi doreste sa scrie o carte. Acesta a recunoscut intr-un interviu ca isi doreste sa scrie o carte si ca a inceput deja sa lucreze la ea. „Am inceput sa lucrez la carte…sper sa o si termin. La final, cred ca ar exprima ceea ce unii oameni ar numi „ partea intunecata”. In comparatie cu alti oameni, probabil eu am un punct de vedere mai pesimist asupra vietii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here