Ladislau Boloni ar putea deveni selectionerul nationalei Angolei

0
410
boloni

boloniAntrenorul roman Ladislau Boloni, care a demisionat de la Standard Liege, se afla pe lista tehnicienilor ce ar putea prelua echipa nationala a Angolei, a anuntat, joi, agentia angoleza de presa Angop.

Conform sursei citate, pe langa Boloni, pe lista se mai afla portughezul Paulo Duarte, fostul selectioner al Burkinei Faso si francezul Herve Renard, fostul tehnician al nationalei Zambiei.

Secretarul general al Federatiei Portugheze de Fotbal (FAF), Jorge Mario Fernandes, a declarat, joi dimineata, la Luanda, ca viitorul selectioner, care il va inlocui pe portughezul Manuel Jose, va fi anuntat in scurt timp, in cadrul unei conferinte de presa, dar nu a precizat numele acestuia si nici macar nationalitatea.

Ladislau Boloni si-a prezentat, la 10 februarie, demisia din functia de antrenor al echipei Standard Liege, la care este legitimat atacantul Gheorghe Grozav. intelegerea dintre cele doua parti a fost reziliata pe cale amiabila. Dupa demisia lui Boloni, conducerea tehnica a formatiei Standard a fost preluata de Dominique D’Onofrio. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here