La Târgul de Turism al României, Blue Air oferă bilete de avion la prețuri irezistibile

0
1241

București, 15 noiembrie 2018 – Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, a pregătit surprize atractive și bilete de avion la prețuri irezistibile în cadrul Târgului de Turism al României.

 

Pentru evenimentul organizat în perioada 15-18 noiembrie, la Romexpo, Blue Air te așteaptă la standul C19, cu promoția „Blue Friday”. Astfel, toate biletele de avion achiziționate direct de la stand au o reducere de 15%.

 

De asemenea, clienții campaniei „Blue Friday” vor avea parte de o surpriză! Vor învârti roata norocului și vor putea câștiga: materiale promoționale, o reducere adițională de 5% în plus față de reducerea de 15% din cadrul campaniei „Blue Friday”. Iar cel mai mare premiu sunt biletele aproape gratis, pentru care se achită doar taxele de aeroport!

 

“A devenit deja o tradiție ca, la cel mai mare eveniment de turism al anului, Blue Air să ofere reduceri celor care își achiziționează bilete direct de la standul nostru. Te invităm să descoperi cele mai atractive destinații din Europa la prețuri foarte accesibile și ținem pumnii celor care vor învârti roata norocului! Îi așteptăm pe vizitatorii Târgului de Turism să viziteze standul Blue Air și să profite de reducerile noastre irezistibile pentru a-și organiza următoarea vacanță”, a declarat Tudor Constantinescu, Directorul Comercial Blue Air, în prima zi a târgului.

 

Promoția „Blue Friday” se încheie duminică, 18 noiembrie, la ora 16.00, și se aplică pentru călătorii oricând în perioada 15 noiembrie 2018 – 26 octombrie 2019.

 

Unde poți zbura cu Blue Air în perioada următoare:

  • Din Bucureşti poți să ajungi la Marrakech, unul dintre cele mai populare oraşe turistice din Maroc. Zborurile au loc în fiecare sâmbătă, până pe 5 ianuarie 2019.
  • Târgurile de Crăciun din Köln, Paris, Bruxelles, Londra sau Copenhaga sunt ideale pentru familiile cu copii.
  • Iar cei care vor și alte idei de city-break pentru sporturi de iarnă pot alege Oslo sau Helsinki.

Blue Air, care aniversează în luna decembrie 14 ani de activitate, a dedicat acest an consolidarii companiei. A lansat rutele București – Palma de Mallorca, Torino – Stockholm, Liverpool – Palma de Mallorca, Liverpool Malaga, dar și București – Paris Charles de Gaulle. Pentru a onora Centenarul a personalizat unul dintre avioanele flotei cu chipul primului rege al României  – Carol I. În acest an, Blue Air a fost distinsă cu TripAdvisor Travelers’ Choice Award, secțiunea Travelers’ Choice Low Cost Carrier pentru zona Europa și cu trofeul pentru Cea mai bună companie aeriană low-cost din România, în cadrul Galei TopHotels Awards.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here