La ROMEXPO incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

0
761

Pe 26 martie la ROMEXPO se deschide prima editie a MOBILA EXPO – un targ de mobila dedicat exclusiv vanzarilor si comenzilor direct la producatori.

Mobilier clasic si modern (dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, bucatarii, biblioteci, garderobe), canapele, fotolii sau scaune – toate acestea vor fi la dispozitia vizitatorilor, timp de patru zile, 26 – 29 martie, in Pavilioanele C4-C5 ale Centrului Expozitional ROMEXPO.

Discount-uri substantiale

Pentru ca evenimentul a fost gandit de organizatori ca fiind bazat pe reduceri, expozantii s-au pregatit cu oferte de discount ce pleaca de la -10% si ajung chiar pana la -60%.

“MOBILA EXPO este o manifestare axata pe vanzare, fiind adresata consumatorilor. Se bazeaza pe idea de mobilier fabricat in Romania, reducerile practicate sunt semnificative si valabile doar pe perioada targului. La aceasta prima editie s-au inscris pana acum 50 de companii, suprafata ocupata fiind de 3.000 mp” declara Catalin Trifu, Director General, ROMEXPO S.A.

Ca o confirmare a necesitatii organizarii unui astfel de eveniment, vine si dezvoltarea domeniului, subliniata de Aurica Sereny, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania: “Consideram ca mobila este un domeniu de viitor, iar daca ne uitam la nivel mondial, consumul este in crestere. Tara noastra are toate conditiile sa realizeze mobilier de calitate, datorita traditiei, fortei de munca si masei lemnoase. 2014 a fost primul an cand exportul de mobila a depasit exportul de materii prime lemnoase, iar investitiile continua in acest sector”.

Evenimente speciale – sfaturi pentru design, demonstratii culinare

MOBILA EXPO nu inseamna doar expozitie si vanzare directa ci si o multime de evenimente conexe concretizate in: demonstratiile culinare oferite de chef Aida Parascan (castigatoarea sezonului 2 al concursului Masterchef), dar si exemple de restaurare prin pictura manuala a mobilierului sau idei de prelucrare si utilizare a fierului forjat.

Varietate de produse

MOBILA EXPO inseamna o mare varietate de mobilier, la preturi speciale, prezentata doar pentru patru zile la ROMEXPO.

“Va fi un targ cochet, care va arata forta noastra de expresie in ceea ce priveste design-ul, punand la dispozitia clientilor o gama larga de mobilier din toate gamele de material” spune Iuliu Moldoveanu, Presedintele Asociatie Clubul Roman de Mobila.

Cei care vor vizita MOBILA EXPO pot profita de reducerile oferite la achizitile pe loc dar si la plasarea comenzilor pentru bucatarii (-40%), mobilier pictat manual (-20%), elemente de fier forjat (-10%), mobilier special creat pentru spatii reduse (-10%), piese in stil clasic sau cu accente rustice (-60%), mobilier executat in lemn masiv (-25%) sau produse si accesorii pentru casa (intre -20% si -40%).

“Mobila este o necesitate obiectiva care ne face viata mai frumoasa, care ne ofera un confort placut atat acasa cat si la birou. Producatorii romani stiu cat de importanta este mobila in viata unei familii, motiv pentru care s-au adaptat tendintelor si cerintelor consumatorului. MOBILA EXPO va fi un mall de mobila care se adreseaza fiecarei persoane care vrea sa-si amenajeze locuinta sau biroul. Este un prilej excelent de a lua cea mai buna decizie, comparand ofertele prezentate la targ” conchide Camelia Buda, Director General, EUROEXPO.

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare este un eveniment organizat de ROMEXPO si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Clubul Roman de Mobila si EUROEXPO.

Program de vizitare:

26 – 28 martie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
29 martie, intre orele 10:00 – 16:00

Pavilioanele C4 – C5

Pret bilet de acces: 10 lei

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.mobila-expo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here