La plimbare in parc cu prietenii pe hoverboard – secretele distractiei reusite

0
2005

In ultimii ani, atat adultii cat si adolescentii si copiii cauta sa isi usureze mult viata prin folosirea unor dispozitive inteligente de comunicare sau de deplasare dintr-un loc in altul. Un hoverboard poate reprezenta alegerea potrivita pentru tinerii care ies in parc cu prietenii.

Dispozitivele electrice folosite pentru deplasarile pe distante scurte sunt la moda mai ales in randul tinerilor, dar si a adultilor, fiind devenite o obisnuinta pe strazi si pe aleile parcurilor. Un hoverboard nu trebuie privit ca un moft, ci o necesitate in orice casa pentru ca poate fi folosit nu numai in parcuri, ci si ca mijloc de transport intre locuinta si job sau de la locuinta pana la cursuri.

 

Hoverboardul te invata ce inseamna echilibrul

Gratie folosirii unui dispozitiv electric de tip hoverboard, utilizatorii invata ce inseamna echilibrul, deoarece sunt nevoiti sa se aplece in fata, sa isi indoaie genunchii, sa isi contrabalanseze greutatea si sa fie mai independenti, sa se descurce pe strazile si trotuarele pline de gropi, care nu sunt in cea mai buna stare de asfaltare si intretinere.

 

Hoverboardul te invata ce inseamna responsabilitatea

Copiii si tinerii care invata sa foloseasca un hoverboard de la varste fragede, din copilarie si respectiv adolescenta, sunt mult mai responsabili. Acestia stiu ca sunt responsabili pentru orice accident produs din vina lor sau a neatentiei, stiu ca nu trebuie sa foloseasca viteza excesiva si sa evite pericolele.

Hoverboardul te invata ce inseamna sa iti controlezi muschii si sa faci miscare in timp ce pare ca stai

Hoverboardul este un dispozitiv perfect pentru cei care doresc sa isi supuna corpul unor teste extreme, testul de rezistenta a muschilor si de echilibru. Pe hoverboard, utilizatorii isi vor folosi toti muschii si vor face miscare chiar daca pare ca stau nemiscati si ca acest dispozitiv nu le aduce niciun fel de beneficiu sanatatii.

Hoverboardul este o investitie in starea de sanatate si in starea de bine a utilizatorilor, care vor avea muschii picioarelor mult mai bine definiti.

 

Pe hoverboard in parc

 In parc, hoverboardul reprezinta un dispozitiv la moda care ii ajuta pe tineri sa socializeze intre ei si sa inventeze jocuri care sa ii apropie. Pe hoverboard, copiii si adolescentii pot vizita parcul Kisellef din capitala, acel mic colt de rai in care se pot odihni pe bancutele frumos amplasate si pot admira natura din jur cu picioarele pe pamant si hoverboardul langa.

De asemenea, foarte multi tineri aleg sa mearga in Parcul Tineretului cu hoverboardul, un parc desprins din timpuri stravechi in care ceasul cu pendul medieval este un punct principal de atractie. Parcul IOR este preferat de tinerii ce locuiesc in cartierul Titan si Dristor si doresc sa dea o tura cu hoverboardul pe aleile line care nu le pune echilibrul in pericol.

Nu in ultimul rand, tinerii care locuiesc in sectorul sase al capitalei pot merge cu hoverboadul in parcul Moghioros, aici existand si un teatru de vara pentru copii, un lac de agrement si un strand curat.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here