La Bucuresti, primul centru specializat in medicina traditionala chineza din Europa Centrala si de Est, deschis cu sprijinul CCIB

0
844

In curand, locuitorii capitalei vor putea beneficia de serviciile primului centru privat specializat in medicina traditionala chineza (TCM) din Europa Centrala si de Est, ce va functiona in sediul Policlinicii Ardeleni. Aceasta investitie a fost realizata cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si ai reprezentantei sale de la Beijing, care au asigurat consultanta si asistenta pe toata perioada de implementare a proiectului.

Clinica din Bucuresti va fi condusa de prof. univ. dr. Huang Shu, presedintele Sectiei de Chirurgie prin Acupunctura a Asociatiei de Medicina Traditionala Chineza. Specialistul chinez detine, de asemenea, un spital in R. P. Chineza si este actionar la o unitate medicala TCM din Jakarta (Indonezia).

Proiectul din capitala Romaniei, sprijinit atat de autoritatile chineze, cat si de Primaria Generala a Bucurestiului, va fi urmat de o noua investitie, de data aceasta concretizata in realizarea unui centru de recuperare, bazat tot pe medicina traditionala chineza.

Deschis in octombrie 2012, cu sustinerea Ministerului Afacerilor Externe si a Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, biroul de reprezentare al CCIB de la Beijing vizeaza: atragerea de investitii chineze in Romania si cointeresarea partenerilor chinezi de a participa la realizarea de obiective complexe in tara noastra, sprijinirea companiilor romanesti interesate sa-si exporte produsele si serviciile pe piata chineza, dezvoltarea relatiilor CCIB cu institutii similare din China, precum si incurajarea schimburilor universitare si culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here