Kido Express sau când copilăria este la un tren distanță.

0
1172

Trenul bucurieiși al copilăriei, Kido Express, își așteaptă călătorii la bord. Anul acesta, Kinder Express crește și devine Kido Express, iar  aventura pe șine va avea 4 noi ediții, 10 zile de călătorie, 2 rute, dar și distracție pe măsură. Călătoria se potrivește copiilor cu vârste cuprinse între 4 și  11 ani, dar și părinților care vor să retrăiască amintirile copilăriei – perioada inocenței în care totul estesimplu, iar visele prind contur maiușor.Cei interesați de această experiență sunt așteptațiși laTârgul de Turism al României de la Romexpo, pânăîn data de 24 februarie, unde Kido Express va fi prezent.

Creatorii experienței turistice Transilvania Train, agențiile de turism Globe 365 Travel Boutique și Free Spirit Travel,readuc în atenția iubitorilor de trenuri o călătorie specială, Kido Express. Trenul copilăriei își începe itinerariul cu o ediție dedicată primăverii și Sărbătorilor Pascaleîn 20 și 21 aprilie. LaKido Express Easter Adventure, Gara de Nord va fi kilometrul zero pentru călătorii aventuroși care pornesc spre Sinaia, la poalele munților. Atmosfera de Sărbătoare va fi completată cu ateliere tematice, iar la bord vor fi primiți, în toateedițiile anului 2019 micii nvitați merituoși. Fiindcă vorbim despre un tren al bucuriei, în tren vor avea loc asigurat elevi cu rezultate bune la învățătură, provenind din medii defavorizate ale țării.

Pentru că aventura pe șine merită o continuare, ediția mini-vacanței de 1 iunie esteprogramată în 3 zile succesive, între 31 mai și 2 iunie. Alături de specialiști, călătorii vor coborî din vagoane pentru a descoperi tainele vieții din pădure. Kido Express Summer Explorer înseamnă întoarcerea la origini. Micii călători vor învăța să distingă specii de păsări, de plante, chiar și de ciuperci, iar animalelepăduriivor fi modele înatelierele de origami, în care fiecare călător își vapune la încercare dexteritatea.
Cea de-a treiaediție, Kido Express MidSummerJoy, are loc în 15, 16 și 17 August 2019, pe rutaBucurești -Constanța, cu întoarcereîn București.

 

Ultima ediție din anul2019, dar nu șicea din urmă, se desfășoară în perioada sărbătorilor, când Moșul adduce Kido Express Winter Edition, în20 și 21 Decembrie 2019. Copiii vorprin de chip de spiriduși la bordul vagonului, iar Transilvania îșivadeschide porțile pentru colidători.

Prețul unui pachet Kido Expresss, indiferent de ediția aleasă,este de 700 de lei de persoană, iar mai multe detalii veți găsionline, pe www.transilvania-train.com/kido-express, dar și pe pagina de Facebook a proiectului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here