KFC va fi prezent la cele mai importante târguri de joburi din țară

0
1365

În luna martie, KFC va participa la cele mai importante târguri de joburi anunțate la nivel național, unde va prezenta posturile disponibile și va recruta noi angajați pentru locațiile din fiecare oraș unde va merge.

Pe parcursul lunii martie vor avea loc mai multe târguri de joburi în țară, iar vizitatorii vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanții companiei, pentru a afla informații detaliate despre locurile de muncă, precum responsabilitățile aferente, salariul, avantaje, posibilități de dezvoltare și nu numai. Cei interesați de obținerea unui job pot vizita standul KFC la evenimentul Angajatori de Top în Timișoara (17-18 martie), la Târgul de Cariere Oradea (18 martie), la Târgul de Cariere Iași (21-22 martie), la Angajatori de Top București (24-25 martie), precum și la Târgul de Cariere Sibiu ( 29- 30 martie).

În cadrul KFC sunt deschise poziții pentru casieri, lucrători în bucătărie și manager trainees. Persoanele interesate de un loc de muncă vor afla care sunt avantajele de care pot beneficia, de la posibilitatea de a se angaja fără experiență prealabilă, la pachete salariale majorate, precum și anumite bonusuri specifice. Pentru pregătirea personalului, în cadrul KFC au loc cursuri de instruire practică, realizate de personal autorizat, dar și traininguri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea facilitează înțelegerea atribuțiilor, dar și o mai bună integrare în echipă.

Un alt plus îl constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Angajații pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, sau pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

Mai mult decât atât, KFC asigură un mediu de lucru plăcut și prietenos, fiind organizate proiecte speciale dedicate angajaților, prin care aceștia se implică în acțiuni de responsabilizare și pentru sprijinul comunității.

*****

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here