KFC a deschis primul Coffee Corner din România, în Unirea Shopping Center din Bucureşti

0
1523

KFC România a deschis primul Coffee Corner în incinta restaurantului KFC Unirea din București. Într-o țară unde degustarea cafelei este un adevărat ritual, dar și o bună ocazie de socializare, KFC aduce această băutură mai aproape de consumatorii săi. Iubitorii de cafea își vor putea alege sortimentele preferate dintr-o gamă variată de produse, având la dispoziție și o diversitate de prăjituri şi produse de viennoiserie, precum croissants sau pain au chocolat, și alte băuturi calde și reci.

Cele opt sortimente de cafea proaspăt măcinată, 100% Arabica (Espresso, Americano, White Americano, Cappuccino, Mocha, Latte, Caramel Latte și Vanilla Latte), preparate de barista specializaţi, vor fi acum disponibile în variantele regular, tall și grande. Pentru cei care optează să savureze produsele existente la noul Coffee Corner servirea se face în veselă de porţelan. Cu o investiţie de peste 100.000 de euro, Coffee Corner-ul are un spaţiu dedicat, în restaurantul KFC, semnalizat printr-o siglă personalizată.

Deschiderea primului Coffee Corner a fost un pas natural pe care KFC îl face în România. Am ales zona centrală datorită traficului intens, în toate momentele zilei, dar și a accesibilității și a faptului că de cele mai multe ori KFC Unirea devine un punct de reper sau de întâlnire important pentru publicul nostru. Venim în întâmpinarea celor care iubesc cafeaua, indiferent dacă preferă să o savureze dimineața sau în a doua parte a zilei. Astfel, “cea mai bună cafea din Seattle”, așa cum o denumim noi, reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce se bucură de gustul delicios și de energia oferită de această băutură”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.

Produsele din ofertă vor fi disponibile doar în restaurantul KFC din cadrul Unirea Shopping Center din Bucureşti.

Pentru mai multe detalii despre noutaţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

*****

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova. Adaugam si noul restaurant din Verona, Italia.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here