JLL facilitează reînnoirea contractului HARMAN de închiriere a 5300 mp în clădirea de birouri myhive Metroffice

0
717

București, 22 iunie 2023 – HARMAN, companie de tehnologie auto și subsidiară a Samsung Electronics Co., Ltd., axată pe proiectarea de experiențe de consum în industria auto, și-a reînnoit cu succes contractul de închiriere pentru 5300 mp în clădirea de birouri myhive Metroffice, situată în inima cartierului de business din București. Tranzacția a fost consiliată de JLL, lider în industria imobiliară.

HARMAN este un lider global în domeniul tehnologiilor conectate, oferind soluții inovatoare pe piețele auto, de consum și de întreprindere.

Prezența companiei în București subliniază accentul strategic pe care îl pune pe stimularea creșterii și pe promovarea progreselor tehnologice.

Clădirea myhive Metroffice, situată pe strada Dimitrie Pompeiu, unul dintre cele mai importante cartiere de afaceri din București, este cunoscută pentru designul său modern și facilitățile de ultimă generație. Clădirea de birouri este de mult timp o alegere preferată de companiile de top care caută o locație premium și un mediu de lucru excepțional în București. Decizia HARMAN de a reînnoi contractul de închiriere în această unitate renumită confirmă angajamentul său față de piața locală și dorința de a oferi angajaților săi un loc de muncă de top.

Mădălina Marinescu, Office Consultant în cadrul JLL România, a declarat: „A fost o plăcere să lucrez cu HARMAN la această tranzacție. myhive Metroffice este o proprietate remarcabilă și sunt încântată că am ajutat HARMAN să își asigure prezența continuă într-o locație atât de prestigioasă. Această reînnoire evidențiază forța pieței imobiliare comerciale din București și încrederea pe care companiile globale o au în mediul de afaceri local.”

Piața de birouri din București continuă să dea dovadă de reziliență și să atragă întreprinderi internaționale. Cu poziția sa strategică de poartă de acces către Europa de Est și de hub pentru diverse industrii, Bucureștiul oferă un peisaj de afaceri convingător atât pentru companiile consacrate, cât și pentru cele nou-înființate. Reînnoirea contractului de închiriere al HARMAN nu numai că subliniază încrederea în piața imobiliară a orașului, dar semnifică și angajamentul continuu al companiei față de forța de muncă locală și față de comunitate.

 

Despre JLL:

JLL (NYSE: JLL) este o companie de servicii profesionale de top, specializată în domeniul imobiliar comercial și în managementul investițiilor. Cu operațiuni în peste 80 de țări, JLL oferă servicii integrate clienților care caută să obțină o valoare sporită prin deținerea, ocuparea, dezvoltarea sau investiția în proprietăți imobiliare. JLL oferă soluții complete printr-o gamă de servicii, inclusiv leasing, vânzări și achiziții de proprietăți, management de proiect și consultanță. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.jll.com.

 

 

Contact: JLL: Alexandra Ioniță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here