Iveco Defence Vehicles câștigă contractul de 700 de milioane EUR cu sprijinul bpv GRIGORESCU STEFANICA

0
1163

Bucuresti, 10 februarie 2020

bpv Grigorescu Ștefănică a asistat Iveco Defence Vehicles (IDV), parte a grupului de companii CNH Industrial, în cadrul procedurii de achiziție publică organizată de Ministerului Apărării Naționale pentru achiziția a peste 2.900 de vehicule militare, valoarea totală a contractului fiind de peste 700 milioane de EUR. Procedura a fost finalizată cu atribuirea contractului cadru către IDV în decembrie 2019, primul lot de 942 de vehicule urmând a fi livrat pe parcursul a patru ani, începând cu anul 2020.

În ultimele 12 luni procedura de achiziție a fost contestată de mai multe ori de cel mai apropiat concurent al IDV, însă instanțele române au respins toate cererile acestuia.

IDV a fost consiliat de o echipă formată din experți în achiziții publice și litigii, condusă de Anca Albulescu, Partener și Coordonator al Practicii de Achiziții Publice, și Daniel Ștefănică, Partener și Coordonator al Departamentului de Litigii din cadrul bpv Grigorescu Ștefănică, asistați de Raluca Marcu, Avocat senior coordonator, și Șerban Dumitrescu, Avocat senior.

***

About bpv GRIGORESCU STEFĂNICĂ

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocați de afaceri cu o ofertă completă de servicii care adresează proiecte și litigii complexe și cu o formulă unică de competențe juridice și fiscale. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru focusul în domeniul tehnologiei și practică în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică este menționată constant printre firmele de avocatură recomandate de către cele mai importante publicații internaționale de specialitate: Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax.

bpv Grigorescu Ștefănică este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Praga și Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here