Iulia Albu a gasit barbatul ideal. Sa ne pregatim de o noua nunta?

0
2488

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete feminine din Romania. Gustul sau pentru fashion si personalitatea extrem de puternica, dar si faptul ca mereu spune ce gandeste au devenit marca personala. Totusi, directa si ferma in cele mai multe privinte, vedeta a incercat mereu sa tina departe de presa detaliile privind viata personala.

Chiar daca a fost extrem de discreta in privinta relatiilor de dupa divortul de Mihai Albu, Iulia Albu face o declaratie care ne pune pe ganduri si ne face sa ne intrebam cat de departe e vedeta de o noua nunta.

Iulia Albu: „Traiesc fiecare zi de parca ar fi ultima si poate ca asta face ca fiecare zi sa fie cea mai frumoasa din viata mea.”

Il fereste pe iubit de ochii lumii, insa face o declaratie care il aduce oarecum in prim plan. E barbatul ideal, pare ca spune vedeta despre acesta in cadrul unui interviu acordat site-ului Woman2Woman.ro.  Mai exact, intrebata cum arata pentru ea barbatul ideal, controversata vedeta raspunde simplu si direct: „Ca iubitul meu.”

Cat priveste mancarea preferata, Iulia Albu face o noua afirmatie legata de partenerul ei de viata. Intrebata care e mancarea ei preferata, vedeta a raspuns: „Orice mancare pregatita de iubitul meu.”

Acestea fiind afirmatiile Iuliei, nu putem sa nu ne punem intrebarea: oare sa ne asteptam la o nunta?

Afla mai multe din interviul integral de pe woman2woman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here