INVITAŢIE

0
832

 

 

Avem plăcerea de a vă invita marți, 25 aprilie, la ora 10:00 (înregistrarea de la 9:30), la Ziua Oportunităților de Afaceri dedicată colaborării comercial – economice dintre România și Turkmenistan, eveniment care va avea loc în Aula Carol I din Palatul CCIB (Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3). Manifestarea este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Muncipiului București (CCIB), în parteneriat cu Ambasada Turkmenistanului în România.

Invitatul special al acestei ediții, moderate de Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene, este E.S. Annamammet Annayev, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turkmenistanului în România.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea intervenții reprezentanți ai conducerilor Agenției Române pentru Investiții Străine și Comerț Exterior (ARICE), Ministerului Afacerilor Externe, precum și reprezentanți ai comunității de afaceri din Turkmenistan, invitați ai Ambasadorului țării lor în România.

Cu acest prilej, reprezentanții societăților comerciale românești interesate în colaborarea comercial-economică cu Turkmenistanul vor putea afla informații  valoroase privind: tendințele în comerțul exterior bilateral, mediul de afaceri din această țară, posibilitățile de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor din România și Turkmenistan, precum și oportunități de afaceri și investiționale pe care le oferă acest stat din Asia Centrală.

Precizăm că Turkmenistanul este unul dintre cele mai bogate state în resurse energetice din bazinul Mării Caspice şi din Asia Centrală, ocupând locul patru în lume la rezervele de gaze naturale. Rezervele, atestate de companii recunoscute în materie, se ridică la 24,6 trilioane mc gaze naturale şi cca. 12 miliarde tone ţiţei.

 

În intervalul 9:45-10:00, jurnaliștii pot realiza interviuri cu personalităţile prezente la eveniment.

 

În speranţa ca veţi da curs invitaţiei noastre, vă mulţumim şi vă rugam să confirmaţi participarea la adresa de email [email protected] sau la tel. 0730 990 764, d-na Cristina Şerbănescu.

 

Biroul de Presă al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here