INTERPRIME – LA A DOUA ACHIZITIE DE TEREN IN BUCURESTI

0
766

Interprime Properties, parte a Grupului Inter IKEA, a cumparat un teren de 2 ha in zona Pasajului Basarab, langa Carrefour Orhideea, anunta Divizia de Terenuri din cadrul Colliers International, care a intermediat tranzactia. Interprime Properties se afla acum la cea de-a doua tranzactie pe piata romaneasca, dupa cumpararea terenului fostei fabrici Timpuri Noi, in vara anului trecut.

Noua achizitie din zona Pasajului Basarab, era folosita anterior de Baduc pentru facilitati de vanzare a materialelor de constructii, compania fiind unul dintre cei mai mari comercianti de materiale de constructii si instalatii din Romania.
“Aceasta tranzactie confirma potentialul zonei pe segmentul de birouri, datorat noului pasaj care faciliteaza accesul spre Piata Victoriei si zona de Nord. Terenul este amplasat chiar la mijlocul pasajului si are acces direct prin rampa care coboara pe Calea Plevnei”, explica Mihai Bogza, Associate Director in cadrul Diviziei de Terenuri al Colliers International.     
Asa cum arata si cel mai recent raport de piata al Colliers International, dezvoltatorii de birouri s-au dovedit a fi in topul jucatorilor activi in piata inca din primele luni ale acestui an. Acest segment de clienti este foarte selectiv in ceea ce priveste proprietatile alese, urmarind doar terenurile foarte bune, in locatii confirmate. De asemenea, cumparatorii acestor terenuri sunt interesati de stadiul procesului de avizare, fiindca isi doresc terenuri cu planuri urbanistice deja aprobate, care le permit inceperea constructiei, si in consecinta, livrarea intr-un timp cat mai scurt, eventual inaintea competitiei.

DESPRE COMPANIE

Colliers International este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare, cu mai mult de 15.000 specialisti care lucreaza in 480 de birouri din 61 de tari. Subsidiara a FirstService Corporation (NASDAQ: FSRV; TSX: FSV si FSV.PR.U), Colliers ofera stabilitatea unui partener financiar puternic pastrand in acelasi timp o  importanta componenta locala, oferind clientilor solutii inovatoare si de incredere. Colliers ofera o gama larga de servicii clientilor finali, dezvoltatorilor si investitorilor, de la brokeraj, property si asset management, project management, investitii si consultanta, evaluari si pana la studii de piata sau produse adresate bancilor. Compania Lipsey si revista National Real Estate Investor au plasat Colliers International pe locul doi in lume ca brand de consultanta imobiliara.  
in Romania, Colliers International este lider de piata si ofera servicii complete de consultanta imobiliara. Mai multe detalii pe www.colliers.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here