Integrity Meter a lansat o platformă inovativă pentru recrutarea și retenția celor mai buni angajați

0
1163
Young creative business people working in the office late in the afternoon.

 

București, 22 mai 2019: Compania Integrity Meter a lansat în România o platformă inovativă pentru testarea integrității candidaților în procesul de recrutare și
post-angajare, un instrument care vine în sprijinul departamentelor de resurse umane și de securitate ale companiilor.

 

Inovația pe care o aduce Integrity Meter constă în testarea complexă a candidaților și a angajaților unei organizații, prin furnizarea unui serviciu unic care nu doar pune întrebările potrivite, ci are și capacitatea tehnică de a verifica veridicitatea răspunsurilor primite.

 

Platforma include teste de integritate inteligente, care pot fi personalizate și orientate către nevoile fiecărei companii. Testele on-line evaluează candidații pentru a stabili gradul de adecvare a acestora la valorile și cultura organizațională particulară fiecărui angajator. Platforma, care emite instant rapoarte specifice, include o arie complexă de subiecte testate, caracteristici ale personalităților și factori de risc. Sistemul are implementate mecanisme de detecție a încercărilor de ascundere a informațiilor și oferă măsuri preventive bazate pe subiectele evidențiate în raport și capacități statistice extinse.

 

Utilizarea serviciilor Integrity Meter le asigură angajatorilor o serie de beneficii în relația cu angajații, prin identificarea unor aspecte legate de:

 • stabilitatea la locul de muncă
 • verficarea informațiilor din CV și a referințelor
 • fiabilitatea în raportare
 • comportamentul și motivația angajaților
 • autodisciplina
 • integritatea personală
 • respectarea legii
 • scurgerea de informații
 • furtul de la angajator
 • eventualele dependențe
 • evitarea situațiilor de luare și dare de mită

 

 

 

„Integrity Meter aduce un instrument inovativ pentru companiile din România, un serviciu deja comun pe piețele dezvoltate. Utilizarea Integrity Meter de către companii facilitează procesele de recrutare, prin asigurarea unei eficiențe și siguranțe sporite. În plus, compania noastră asigură și servicii de screening post-angajare, pentru a întări respectarea sistemului de valori ale companiei și pentru a preveni pierderi cauzate de factori interni. Serviciile noastre sunt simplu de implementat și generează rezultate instant, care ajută companiile să își rafineze procesele de recrutare și practicile de securitate  interne”, a declarat Dotan Shavit, Cofondator  Integrity Meter.

 

Platforma evaluează candidații prin utilizarea unor algoritmi unici și raportează, în timp real, nivelul de integritate și încredere ale candidaților, aspecte ce oferă recrutorului o parte din baza decizională în privința angajării unui candidat.

 

 

Despre Integrity Meter România

Integrity Meter România este o companie specializată în furnizarea de servicii suport în procesele de recrutare și retenția angajaților, precum și în servicii de prevenire a pierderilor în cadrul companiilor.

 

Integrity Meter aduce pe piața românească un produs inovativ care constă într-un instrument de recrutare interactiv, atât de necesar profesioniștilor din aria resurselor umane și cea a prevenirii pierderilor.


Alături de echipa Integrity Meter sunt colaboratorii cu experiență în domenii conexe, pentru a furniza o paletă completă de servicii care include, dar nu se limitează, la: screening pre-angajare,  verificări de fond, examinări poligraf, intervievare în urma testării și intervievare comportamentală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here