Infrasoft vinde in Germania, Turcia si Africa aplicatia de administrare a fluxurilor de documente Documenta DMS

0
1149

Conform datelor financiare inregistrate la jumatatea exercitiului financiar 2015, INFRASOFT, producatorul roman al Documenta DMS – solutie software de management al documentelor si automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private si organizatiilor publice, a inregistrat o crestere cu 100% in prima jumatate a anului 2015.

Documenta DMS este o aplicatie prin care companiile isi administreaza, automatizeaza si controleaza fluxul de informatii si documente, incepand de la contactul cu clientii si furnizorii si pana la arhivarea contractelor, proiectelor si a documentelor financiar-contabile, astfel incat folosirea hartiilor in forma tiparita sa se reduca la minimum.

Cresterea are la baza doi factori importanti in directiile de business adoptate de companie: majorarea vanzarilor pe piata interna si cresterea exporturilor.

Pe plan intern, Documenta DMS a devenit una dintre primele optiuni atat pentru companii medii, mari si multinationale din zona privata, cat si pentru organismele administratiei publice locale si centrale, prin prisma adaptarii complete la legislatia aplicabila in Romania privind arhivarea electronica, semnatura electronica si regulamentele Arhivelor Nationale.

Alegerea Documenta DMS este de asemenea bazata pe un set atent de analize cost – calitate – beneficii. Desi concureaza cu alte produse de top din SUA sau Germania, Documenta DMS reuseste sa se impuna si castiga increderea unor companii de renume pe piata romaneasca.

Documenta incepe sa isi arate potentialul si sa isi probeze calitatile la companii de cel mai inalt nivel. Dupa ce companii ca Saint-Gobain sau DHL au ales produsul Documenta DMS, acesta va fi un semnal clar si pentru alte companii si organizatii private si publice medii, mari si foarte mari referitoare la faptul ca un produs romanesc este perfect adaptat si optimizat pentru ele, fiind o alternativa serioasa, cost-effective, la produsele de import.

in plus, Documenta DMS beneficiaza de avantajele ce decurg dintr-un suport local si adaptare completa, naturala la legislatia si particularitatile din Romania.

Nu in ultimul rand, Documenta are avantajul unui cost semnificativ mai mic comparativ cu produsele de import, atat pe zona de licentiere, cat si pe zona de implementare si suport.

Mai rezervam cateva surprize placute, in ceea ce priveste companiile si organizatiile private si publice medii, mari, nationale si internationale cu care suntem in discutii avansate privind demararea implementarilor. a declarat Adrian Barcutean, CEO Infrasoft.

La dublarea veniturilor au contribuit si vanzarile pe piata externa. Focalizata pe Europa, echipa Infrasoft a intrat pe pietele din Turcia si Germania, unde Documenta DMS a primit aprecierile unor companii de top in distributia de software.

Pe plan extern ne bucuram de succesul inregistrat in Turcia si Germania si, in continuare, ne concentram sa atragem si alte oportunitati. De curand am demarat implementarile pentru una din primele 5 companii Telecom din Europa.

O alta zona in care am inceput sa distribuim Documenta este Africa. Astfel, ne pozitionam pe o linie ascendenta de crestere continua a numarului de parteneri Documenta pentru distributie si implementare.

Partenerii beneficiaza de suportul nostru constant atat in ceea ce priveste materialele si campaniile de marketing, instruirile remote si on-site pentru membrii echipei lor, cat si suport si asistenta in implementarile pentru clientii finali.

Distribuitorii nationali si internationali Documenta DMS beneficiaza de conditii financiare foarte avantajoase, numarul acestora fiind in crestere. Acest lucru este in conformitate cu strategia noastra pe termen lung de a ne pozitiona ca un furnizor de licente si suport pentru Documenta, si nu ca un jucator sau competitor direct in proiectele de implementare”, a mai declarat Adrian Barcutean.

Infrasoft este o companie romaneasca cu capital privat 100%, jucator important in Romania in domeniul soluţiilor de stocare, arhivare, procesare şi management (date şi documente), avand mai mult de 10 de ani de experienţa pe piaţa romaneasca. Infrasoft are 35 de angajati, iar in a doua jumatate a anului 2015 se pregateste pentru inca 25 de angajari noi.

Aplicatia de management al documentelor – Documenta DMS – acopera necesitatile legate de intregul ciclu de viata al unui document din momentul in care este generat sau intra in organizatie prin posta sau email si pana la stocarea si arhivarea acestuia.

Solutia este disponibila atat On-Premise (cu instalare pe infrastructura beneficiarului), cat si As-A–Service (cu abonament lunar in data center acreditat pentru arhivare electronica legala).

Documenta este o solutie care creste semnificativ productivitatea muncii in cadrul companiei, cu un ROI avantajos pentru finantele organizatiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here