Influenta copiilor in achizitia unei locuinte

0
785

Copiii si nevoile lor reprezinta unul dintre cei mai importanti factori de care depinde decizia de achizitie a unei locuinte pentru aproximativ 50% de potentialii cumparatori, potrivit unui studiu al Be Igloo.
Studiul a fost realizat pe un esantion de 4500 potentiali cumparatori.

Desi pretul si zona raman principalele criterii de selectie in achizitia unei locuinte, conform studiului Be Igloo, peste 2.000 de persoane din totalul celor intervievate considera ca este foarte important ca locuinta pe care o cumpara sa raspunda nevoilor copiilor lor.
Astfel factorii de decizie in achizitia unei locuinte pentru cei care se gandesc la nevoile lor si mai ales ale copiilor lor este proximitatea fata de parcuri, scoli, gradinite si cabinete medicale, spatii verzi, locuri de joaca, accesul facil la mijloacele de transport in comun dar si siguranta pe care acea locuinta o ofera.
Dintre cei 4500 de potentialii cumparatori de locuinte intervievati de specialistii Be Igloo, 2000 de persoane, atat familii cu copii, cat si cei fara copii dar si tinerii, care vor ca la un moment dat sa-si intemeieze o familie, se gandesc in momentul in care investesc in achizitia unui camin, ca acesta sa beneficieze de toate aceste facilitatile necesare pentru cresterea unui copil.
“Chiar si clientii care cumpara locuinte in scopul unei investitii, prefera ansamblurile in a caror vecinatate se gasesc parcuri, scoli si gradinite, locuinte care ofera conditiile necesare unei familii, deoarece acest segment este publicul tinta caruia i se adreseaza, reprezentand o piata statornica” Managing Partner Nimrod Zvik
Ansamblurile rezidentiale din portofoliul Be Igloo sunt pozitionate in principalele zone ale Bucurestiului: Optima si Armonia in Titan, Ten Blocks si West Park in Militari, My Dream Rezidence in Pipera, Evocasa Selecta in centrul Bucurestiului, Green City in imediata apropiere a Bucurestiului.
Studiul mai releva ca facilitatile oferite de ansamblurile Be Igloo care atrag potentialii cumparatori sunt parcarile, calitatea finisajelor, spatii verzi din cadrul ansamblurilor, supermarketurile din vecinatatea acestora dar mai ales standardele internationale in domeniul protectiei impotriva cutremurelor si incendiilor. Totodata vanzarea locuintelor cu bucatariile utilate si mobilate este un element de atractie pentru cumparatori.
infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din Bucuresti. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.
Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks si West Park din Militari, My Dream Pipera, Primavera”Parcul cu salcami”Ploiesti, Green City, Evocasa Selecta, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.

Loredana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here