Inchirierea aspiratoarelor profesionale – solutia ideala pentru eficientizarea procesului de curatenie

0
1524

Lumea moderna este caracterizata de miscare. Timpul a devenit scurt, astfel ca oamenii nu mai reusesc sa isi indeplineasca toate sarcinile sau sa faca toate lucrurile care le fac placere.

Pe langa obligatiile de natura profesionala, acestia sunt antrenati si in activitati ce nu le fac deloc placere.

Curatenia este una dintre actiunile care necesita timp si rabdare. Oamenii au nevoie de un ajutor specializat care sa faciliteze acest proces deloc placut. In acest scop au aparut firmele care inchiriaza echipamente profesionale de curatenie cu ajutorul carora timpul petrecut pentru a curata locuinta este redus la jumatate.

Beneficiile inchirierii echipamentului profesional

Eficientizarea procesului de curatenie – un aspirator profesional este mult mai rapid, are o capacitate de absorbtie mult mai mare si un spatiu de depozitare destul de incapator. Din doar cateva miscari, locuinta este terminata. De asemenea, prezinta optiuni cu ajutorul carora sunt acoperite pana si cele mai mici coltisoare din incapere.

Consultanta – echipa de specialisti iti ofera consultanta si suport pentru utilizarea acestor aparate. De aceea, clientul nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu imposibilitatea folosirii.

Ce tipuri de aspiratoare pot fi inchiriate?

Cei care apeleaza la o firma de inchirieri aspiratoare profesionale au de ales intre aspiratorul vertical cu batator, cel cu spalare injectie-extractie si cel umed-uscat cu doua motoare.

Aspirator vertical cu batator – are un motor puternic si este foarte usor de utilizat. Este dotat cu un tub flexibil cu ajutorul caruia pardoseala este rapid curatata. Datorita versatilitatii, poate fi sustinut si in pozitie orizontala, astfel ca cei care il utilizeaza pot curata si sub diverse articole de mobilier. Nu face mult zgomot, astfel ca nu ii va deranja nici pe ceilalti locatari. Are la baza 5 stagii de filtrare: un sac de praf dublu si trei filtre: pentru spalare, evacuare si pentru perii de carbon.

Aspirator cu spalare injectie-extractie – are motor-biturbina si o putere ce poate ajunge la 1500w. Recipientul din dotare are o capacitate de 20 de litri, in timp ce acela pentru solutie are 6,5 litri. Acest produs utilizeaza metoda traditionala de aspirare prin spalare si foloseste un sampon special, care are rolul de a curata suprafata dorita si capacitatea de a auto – absorbtie. Dupa finalizarea procesului, suprafata curatata ramane umeda, insa acest lucru nu va afecta nici sanatatea materialului, nici atmosfera din locuinta.

Aspirator umed-uscat cu doua motoare – are o putere ce poate atinge 2600w si un recipient din inox, ce are o capacitate de 70 de litri. Din cauza greutatii aparatului, acesta este plasat pe un cadru metalic prevazut cu roti, care sa il ajute pe utilizator sa deplaseze aspiratorul pe toata suprafata pe care doreste sa o curete.

Preturile percepute de firmele de inchirieri aspiratoare profesionale sunt calculate in functie de interval. Pentru cei care vor sa pastreze aparatul pentru maxim 10 zile, tariful este mai mare decat pentru aceia care doresc sa il tina pana la 20 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here