Incepe tIMOn: Targul Imobiliar National vine cu o oferta de peste 15.000 de locuinte

0
685

Cel mai mare targ imobiliar din Romania, tIMOn, care se va desfasura in perioada 16-19 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti, vine cu o oferta de peste 15.000 unitati locative noi, apartamente si vile in mai mult de 250 de proiecte amplasate in toate zonele Capitalei, dar si in tara.

“Aceasta este cea mai mare oferta de locuinte reunita in cadrul unei expozitii de profil din ultimii 5 ani. La o medie de pret de 50.000 de euro pe unitate, toata oferta prezenta la tIMOn valoreaza 750 de milioane de euro. Ofertele exclusive, prezenta tot mai importana a finantatorilor si lansarile de noi proiecte au contribuit la pozitionarea tIMOn ca lider pe piata de profil. Acest lucru este dovedit si de faptul ca la editia din aceasta primavara, un numar mare de investitii noi vor fi lansate in premiera in Romania”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul general al tIMOn.

Editia din aceasta primavara a tIMOn, un concept one stop shop, aduce in acelasi loc ofertele a peste 100 de companii imobiliare, precum si solutiile de creditare a achizitiei de locuinte a 4 banci.

in premiera, exclusiv la tIMOn, vor fi lansate pe piata imobiliara 11 noi proiecte rezidentiale cuprinzand apartamente si vile, majoritatea in zone centrale si semicentrale din Bucuresti, cele mai cautate in ultimii doi ani de catre dezvoltatorii rezidentiali.

“Este primul targ cu cea mai mare oferta de locuinte in general, dar si cu cea mai mare oferta de locuinte ultracentrale, centrale si semicentrale. Din zona centrala – Unirii-Dristor-Mall Vitan- Nerva Traian-Alba Iulia sunt peste 15 proiecte rezidentiale, iar daca extindem spre Cotroceni, Herastrau, Aviatiei, Tineretului, Parcul Carol, Vitan – Mihai Bravu, 1 Mai, Titan – zone rezidentiale consecrate, mai intalnim alte 20-30 proiecte, deci putem spune ca cel putin 50 proiecte sunt amplasate in zone cetrale si ultracentrale. Este primul targ din ultimii 5 ani in care zona de Sud nu mai domina piata imobiliara”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul general tIMOn.

Cea mai ieftina locuinta la bloc care poate fi cumparata la tIMOn este o garsoniera in Fundeni, disponibila la un pret de 17.600 de euro, fara TVA. La capitolul vile, cea mai ieftina oferta se afla in Corbeanca, respectiv 59.000 de euro + tva (pentru care se ofera drept bonus si un lot suplimentar de 500 metri patrati de teren).

Cel mai scump apartament costa 155.000 euro, in timp ce pentru segmentul vilelor pretul maxim ajunge la 175.000 euro.

intre cele doua extreme, paleta de preturi pe care dezvoltatorii le anunta in aceasta primavara este extrem de variata. Astfel, un apartament de 2 camere in Bulevardul Basarabiei este scos la vanzare la 55.400 de euro+TVA, pret in care sunt incluse un loc de parcare si boxa, acelasi tip de locuinta, dar in Theodor Pallady costa 45.000 de euro+TVA, iar in Piata Sudului 39.900 de euro, TVA inclus.

in Vitan-Mihai Bravu, un apartament cu doua camere se vinde mobilat la preturi de 54.000- 69.500 de euro, plus TVA.

La trei camere, preturile variaza de la 48.000 de euro pe Splaiul Unirii, la 83.000 de euro (+loc parcare si boxa) in Bulevardul Basarabiei sau la peste 100.000 de euro in Dristor, Vitan-Mihai Bravu sau Tineretului.

si la vile, oferta este pentru toate buzunarele, astfel ca o astfel de locuinta in 1 Decembrie se vinde cu 75.000 de euro, TVA inclus, una in Buftea cu 79.000 de euro, in timp ce in zona Lacul Tei-Floreasca, pretul urca la 170.000 de euro, plus TVA.

“Locuintele noi au preturi de vanzare aproape identice cu apartamentele vechi din zonele respective, iar pe fondul unei oferte diversificate, nu mai exista riscul exploziei de preturi”, a adaugat Vlad Vlasceanu, directorul general al tIMOn.

Apartamente mobilate si locuri de parcare gratuite, printre facilitatile oferite la tIMOn

Dezvoltatorii si companiile imobiliare vor acorda facilitati – mobila, locuri de parcare, boxe sau loturi de teren, incluse in pretul de vanzare al locuintei si discounturi considerabile – care ajung la cateva mii de euro, pe perioada targului, tIMOn reusind sa cuprinda cea mai atractiva oferta rezidentiala.
Gindi Group din Israel, care dezvolta proiectul GVI Town, vinde apartamentele din complexul situat in zona Mihai Bravu, complet mobilate pentru orice contract semnat in perioada targului.

Hercesa Imobiliaria ofera bonus o boxa si un loc de parcare la achizitia unui apartament de 2 sau 3 camere.

Un alt dezvoltator organizeaza Tombola Primaverii, adresata celor care vor semna un contract de rezervare la targ. Aceștia vor intra in tragerea la sorți unde pot caștiga un voucher in valoare de 25.000 euro, pe care il pot folosi in procesul de achiziționare al casei. Extragerea va avea loc la finalul lunii mai. in complexul Caisului Residence, din zona Fundeni, dezvoltatorul ofera gratuit un loc de parcare pentru rezervarile pe durata targului.

Locuintele Cubic Residence se vand cu un discount de 5% pe perioada tIMOn, in timp ce dezvoltatorul Adama va pune la dispozitia clientilor in cadrul standului o rama interactiva tip LCD prin intermediul careia vizitatorii vor putea vedea si testa singuri proiectele Adama si calitatea lor, fiind prezentate toate detaliile proiectelor, de la informatii privind structura de rezistenta, imagini din timpul constructiei, finisaje, locatie etc.

Pentru apartamentele dintr-un proiect ultracentral, Coldwell Banker va opera pe perioada targului sub sloganul „pe perioada targului, taiem TVA-ul!”, oferind astfel un discount de 5% pentru studiouri si apartamentele de 2 si 3 camere!

Targul Imobiliar National tIMOn incepe joi, 16 aprilie 2015, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Bucuresti si va fi deschis pana duminica, intre orele 10.00 – 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here