Incepe tIMOn – editia a XVI-a , martie 2010

0
741

Joi, 18 martie 2010, se va deschide, in Piata Constitutiei din capitala, cea de-a XVI-a editie a targului Imobiliar National tIMOn si, in acelasi timp, cel mai mare targ imobiliar organizat vreodata in Romania. Targul reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte noi din Bucuresti, respectiv  60 de dezvoltatori si  peste 8000 de unitati locative, insumand  o oferta completa, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe locuinte, precum si discounturi generoase , valabile sapte zile de la inceperea targului.

 
tIMOn all inclusive – preturi bune pentru toti vizitatorii
Editia de primavara  a tIMOn reuneste o oferta extrem de variata de locuinte, de la cele adresate clasei medii, precum garsonierele de 39.000 € in proiectul Rasarit de Soare sau cele de 39.511 € cu TVA inclus in ansamblul Floare de Colt de la Bran, pana la apartamente, penthouse-uri sau vile high class, ale caror preturi ajung  de la 520.000 € in ansamblul Floreasca Lake pana la 800.000 € in ansamblul Lotus Cismigiu.
Oferte speciale
O oglindire clara a situatiei din piata si a problemei pe care inca o reprezinta nerelaxarea conditiilor de creditare  este  faptul ca mai mult de 50% din oferte sunt valabile in conditiile in care cumparatorul achita avansul sau o parte din suma cash, asa cum am putut observa ca o buna parte dintre vizitatori este interesata de programe precum rent to buy sau rate direct de la dezvoltator.
Astfel, in prima zi de targ, Green City incepe vanzarea caselor din Faza a II a de dezvoltare a proiectului (Casele Neva2), prilej cu care acorda discount-uri de pana la 10.000 de euro (TVA inclus) pentru primele 15 case Neva2 cumparate, cu avans de pana la 90% Discount-ul se aplica in conditiile achitarii integrale a casei in termen de trei luni de la semnarea antecontractului.
Discounturi exclusive tIMOn
O mare parte dintre dezvoltatori au salutat ideea tIMon “o locuinta pe zi” sau au venit cu oferte asemanatoare, valabile doar in perioda targului sau in sapte zile de la deschidere. Printre cele mai interesante, remarcam ofertele dezvoltatorilor Conarg Real Estate, Centauri Grup Construct si Alfarom : 75 000 € + TVA  orice apartament cu 3 camere in proiectul Rasarit de Soare, 67 000 un apartament cu doua camere in ansamblul Colina Florilor din Sinaia si 89.000 pentru o casa de 135 mp + 140 mp curte, la Buftea.
In programul “O locuinta pe zi” a fost inscris si un duplex de 160 mp din proiectul Cosmopolis, reprezentat de agentia Prezident; apartamentul are gradina, terasa si doua locuri de parcare incluse, iar pretul promotional este de 195.000 €.
Lansare de proiect
Dupa ce am asistat la o lipsa completa a lansarilor de proiecte rezidentiale in ultimul an, tIMon reaseaza lucrurile cu o premiera: proiectul Natiunile Unite Residence, un ansamblu exclusivist,  de 43 de apartamente, dezvoltat de Perfect Deal Invest in zona centrala a Bucurestiului va incepe vanzarile din 18 martie, la tIMOn, cu un prêt promotional de 1080 €/mp, pretul de lista anuntat de dezvoltator fiind intre 1200 si 2000 €/mp.
Targul Imobiliar National tIMon va fi deschis in Piata Constitutiei, de joi pana duminica, si ii vor sta alaturi 40 de expozanti cu produse traditionale romanesti , 30 de expozanti, romani si straini, cu imbracaminte si incaltaminte, doua marci de masini si 500 mp de spatiu verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here