Începe Târgul Național Imobiliar TNI 24-26 mai 2024, Palatul Parlamentului

0
831
Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate,
reduceri la imobile ce cumulează 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței !

DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Cel mai mare eveniment imobiliar dedicat persoanelor interesate de achiziții imobiliare în scop personal sau investițional începe VINERI, 24 MAI, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, în Sălile Unirii și Tache Ionescu. Târgul Național Imobiliar TNI are loc până DUMINICĂ, 26 MAI, iar accesul se realizează prin Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 – stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit chiar în curtea interioară a Palatului Parlamentului !

Evenimentul, ajuns la a 36-a ediție, este cea mai mare expoziție dedicată publicului larg, ce reunește dezvoltatori de renume, agenții imobiliare din România și străinătate, instituții financiare și furnizori de servicii conexe segmentului real estate.

Ediția TNI ce are loc în perioada 24-26 mai reunește 120 de proiecte și peste 100.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele și nevoile: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul și nordul capitalei, proprietăți de tip boutique, case modulare, locuințe certificate Green Homes, case pe structură de lemn, vile la periferia capitalei, până la penthouse-uri și oportunități de investiții în țară, dar și în străinătate: Spania, Dubai și Zanzibar. Portofoliul de oferte imobiliare prezentat la eveniment este foarte variat, iar proprietățile scoase la vânzare la această ediție a târgului TNI valorează cumulat peste 7 MILIARDE de Euro! Fiecare expozant participă la eveniment cu imobile la prețuri speciale, iar dacă vom calcula o reducere medie de doar 5%, suma totală a discounturilor și premiilor oferite în cadrul TNI atinge peste 350 MILIOANE euro! În plus, vizitatorii au acces în cadrul evenimentului și la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului și diverse soluții de a-ți transforma locuința într-una sustenabilă din punct de vedere energetic”, a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

Programul de vizitare al târgului imobiliar TNI este:

  • Vineri, 24 mai, : 10.00- 19.00
  • Sâmbătă, 25 mai: 10.00- 19.00
  • Duminică, 26 mai: 10.00- 16.00

BILET INTRARE 20 RON sau ACCES GRATUIT pe baza Qr codului generat cu aplicația TNI !

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu prețuri speciale și diverse bonusuri oferite de expozanții TNI. Printre acestea menționăm : 15.000 € reducere la vilele cu etaj din proiectul Villa Nova Residence, 2.000 EURO reducere la orice apartament din proiectul Crystal North, reducere de 10% din valoarea avansului pentru apartamentele din HILS Sunrise și HILS Titanium, bucătărie complet mobilată și utilată oferită cadou la plata unui avans de 80% pentru apartamentele din Oxy Residence 2, 500EURO reducere la casele pe structură de lemn Habitat-Bianca,  reducere între 5% și 10% pentru casele modulare Casa 4.0, reduceri între 1.500 euro și 3.000 euro la studio-urile și apartamentele din Magnolia Urban Residence etc.

Iată câteva din companiile participante, instituțiile financiare și proiectele imobiliare ce vor fi prezente în cadrul TNI: HILS, Victoria Homes, Maurer Imobiliare, Plaza Residence, Pajurei 3 Residence, Sud Rezidential, Nobis Gardens, Magnolia Urban Residence, Habitat Group Estate, Emax Real Estate Dubai, Ecovillas Otopeni, Epique Home, Siena Residence, Barrio Unirii, Imobiliare Dubai, Logicassa, Casa 4.0, The Residence 8 Balotești, Casa Spania 24, Oxy Residence, BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Vista Bank, CEC Bank, Credit 24H, Start Finance, Apulum 94, MetaWealth, Educev, Vulcan Residence, Nils Imobiliare, Astorium Life, My Home Residence, Cavar Residence, Habitat Odei Residence, Trust Expert, Habitat Ariesului, Teilor Park Residence, Postalionului Residence, Sunlight Residence, Northlight Residence, Skylight Residence, New Confort City, Bucurestii Noi, The Grand Kristal Residence City, Metalurgiei Park Residence, Confort Urban Park Residence, Brown Residence, Viva Residence, Galaxy Residence, Vienna Parkside Residence, Venus Residence, Family Residence Brancoveanu, Quantum Premium Modules Group, Intermobili Furniture, Avalon Romania, Adama Estate, etc

Cele mai accesibile locuințe noi prezentate în cadrul târgului sunt amplasate în zona de Sud a Bucureștiului și fac parte din portofoliul agenției SudRezidențial.Cea mai ieftină garsonieră costă 40.280 euro, are 38mp și este amplasată în apropierea stației de metrou Berceni, apartamentele cu 2 camere pornesc de la 60.900 euro, cele cu trei camere au prețuri pornind de la 79.050 euro, iar apartamentele cu 4 camere au prețuri de la 114.500 euro. Cea mai accesibilă vilă din cadrul târgului poate fi cumpărată cu prețul de 93.000 euro are 139 mp construiți și 160mp teren, fiind localizată în comuna Berceni.

TNI: Creștere de 14% a prețului mediu pentru imobile și tranzacții cu 50% mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut!

            Anul 2023 s-a încheiat într-o notă optimistă pe piața imobiliară, în luna decembrie a anului trecut înregistrându-se cel mai ridicat număr de tranzacții imobiliare din ultimii 15 ani. Cel mai probabil românii au grăbit achiziția imobiliară pe care o aveau în plan și au plasat banii în imobiliare până la terminarea anului, presați fiind de creșterea cotei minime de TVA pentru locuințe de la 5% la 9% pentru proprietățile cu o valoare de până la 120.000 euro. Surprinzător este faptul că interesul crescut pentru achiziția de proprietăți a continuat însă și după implementarea modificărilor fiscale pe tot parcursul primului trimestru al anului 2024, acest lucru fiind confirmat și de datele Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), conform cărora în luna aprilie a acestui an, la nivelul întregii țări s-au tranzacționat 15.168 de imobile, cu 50% mai mare comparativ cu luna aprilie a anului trecut. Nivelul crescut al cererii de locuințe înregistrat în ultima perioada și-a pus amprenta și asupra prețurilor, astfel că în luna aprilie s-a înregistrat la nivel național o majorare de 14% a prețului cerut pentru apartamente noi și vechi, ajungându-se astfel la valoarea medie de 1904 euro/mp, conform celor mai recente date de pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX ce susține Târgul Național Imobiliar.

Dacă ne raportăm la perioada ianuarie-martie 2024 versur ianuarie-martie 2023 am înregistrat o creștere procentuală de 112% în ceea ce privește numărul de cereri de cumpărare, dar și mai important numărul de tranzacții din ianuarie-martie 2024 versus ianuarie-martie 2023 a fost în crestere cu 123%. Aceste creșteri vin într-un context în care TVA-ul a crescut anul trecut de la 5% la 9% și ne-am fi așteptat la o stagnare a vânzărilor, dar din fericire nu a fost așa, semn că piața se normalizează încet, încet. Obiectiv vorbind numărul de tranzacții ar fi trebuit să scadă odată cu această creștere de TVA, dar cred că nevoia oamenilor pentru locuințe a devenit mai importantă decât frica de a se angaja într-o tranzacție imobiliară. În anul precedent am observat o reticență a oamenilor legată de achiziție și o credința că prețurile vor mai scădea și din acest motiv mulți au ales să aștepte. Din păcate pentru cumpărători și din fericire pentru stabilitatea pieței, prețurile nu vor scădea în imobiliare, din contră vor înregistra creșteri din ce în ce mai accentuate, pe măsură ce apetitul de cumpărare va crește și mai mult. Speranța și optimismul au revenit în rândul cumpărătorilor, care nu mai așteaptă, pentru că așteptarea nu le-a adus niciun beneficiu, din contră. Dacă ne uităm și la economie, vedem că PIB-ul României a ajuns în anul 2023, la cea mai mare valoare din istorie și anume de 320 miliarde euro. Dacă economia crește și piața imobiliară va crește,” declară Bogdan Ivan, Secretar General Urbanis și Manager departament Juridic SudRezidențial

TNI: Portofoliu variat și prețuri speciale pentru imobile aflate în construcție, finalizate, aflate la revânzare sau la închiriere!

La ediția târgului imobiliar din perioada 24-26 mai vizitatorii pot găsi atât ansambluri rezidențiale noi aflate în fază de proiect, imobile aflate în diverse stadii de dezvoltare, cât și proprietăți noi finalizate, disponibile pentru mutare imediată și toate la prețuri speciale. De asemenea, vizitatorii TNI au acces și la proprietăți aflate la revânzare  sau la închiriere prin intermediul agențiilor imobiliare prezente la eveniment.

HILS Development, dezvoltatorul cu un istoric de 19 ani în domeniul rezidențial și 11.000 de locuințe construite și vândute în București, va fi prezent în cadrul TNI cu 6 proiecte de mari dimensiuni finalizate și în curs de dezvoltare:

“Așteptăm vizitatorii să descopere comunitatea HILS ce cuprinde ansamblurile HILS Pallady, HILS Brauner, HILS Splai, HILS Sunrise, HILS Republica și HILS Titanium, de unde își pot alege orice tip de apartament doresc, de la studio-uri, apartamente cu două și trei camere, până la duplexuri. De asemenea HILS Development oferă o multitudine de opțiuni și când vine vorba de stadiul proiectelor, astfel că vizitatorii vor putea achiziționa apartamente gata de mutare, dar și apartamente în stadiul de recepție sau în construcție. La standul HILS Development, toți cei în cautare de o locuință nouă vor beneficia de oferte personalizate, facilități exclusive și variante flexibile de achitare precum ratele la dezvoltator. Amintim că dezvoltatorul suportă integral diferența TVA de la 5% la 9% pentru toate unitățile achiziționate până la finalul lunii iunie, iar cei ce achiziționează apartamente în proiectele HILS Sunrise și HILS Titanium vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea avansului, ofertă unică pe piață. În plus, exclusiv pentru vizitatorii TNI, HILS Development oferă o reducere suplimentară de 1000 euro la orice achiziție. a declarat Iulia Iana, Head of Marketing, HILS Development

TNI: Ofertare și creditare într-un singur loc

În contextul dinamic al pieței imobiliare, accesul la soluții de finanțare adecvate joacă un rol crucial în realizarea tranzacțiilor imobiliare. Aceste soluții nu doar că facilitează achizițiile, dar contribuie și la stabilitatea și dezvoltarea pieței pe termen lung. Pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor și a facilita tranzacțiile imobiliare, în cadrul târgului imobiliar din 24-26 mai de la Palatul Parlamentului, vizitatorii primesc consultanță financiară gratuită în vederea obținerii de credite avantajoase de la reprezentanții: UniCredit Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, Vista Bank, Raiffeisen Bank, BRD- Groupe Societe Generale și Start Finance.

”BRD este unul dintre pionierii produselor de credit ipotecar de pe piața românească, iar gama Habitat este una dintre cele mai versatile în materie de adaptare la nevoile clienților, atât în ceea ce privește structura si nivelul costurilor, cât și sub aspectul flexibilității privind opțiunile de rambursare. Pentru un credit in RON destinat achiziției unui imobil, dobândă fixă timp de 3 ani pornește de la 5,55%, ulterior ea devine variabilă și se calculează prin raportare la IRCC, la care se adaugă o marjă fixă de doar 2,29%. Clienții care încasează venitul în cont BRD, au un avans de minimum 20%, iar imobilul adus în garanție are clasa de eficiență energetică A, beneficiază de cel mai mic nivel al dobânzii. De asemenea, BRD oferă varianta unică în piață a unei dobânzi fixe pe toată perioada de creditare: 6,75% pentru o durată maximă de 30 de ani, precum și varianta de dobândă variabilă pe toată durata de creditare începând de la  IRCC+2,25%.Pentru că suntem o bancă atașată misiunii de a construi un viitor mai bun și mai sustenabil, cu mai puține emisii de dioxid de carbon și un impact redus asupra mediului înconjurător, contribuim concret la acest obiectiv prin intermediul unei game cuprinzătoare de credite verzi. Creditul Habitat Verde are o dobândă variabilă pe toată durata creditului care pornește de la IRCC + 2,15%. BRD oferă, de asemenea, și o variantă cu 5,45% dobândă fixă în primii 3 ani, urmată de dobândă variabilă, calculată în funcție de indicele IRCC (IRCC + 2,19%).Suplimentar, le oferim clienților posibilitatea de a accesa o sumă de maximum 20% din valoarea creditului pentru acoperirea unor cheltuieli legate de investiția imobiliară, cum sunt cheltuielile notariale. Un argument în plus în favoarea ofertei Habitat de la BRD este și faptul că evaluarea imobilului este gratuită pentru client, costul fiind suportat de catre banca”, a spus Anca Nuțiu, Director Executiv Retail, BRD Groupe Société Générale.”

TNI: Spania- preferată pentru investiții imobiliare! Prețuri între 145.000  și 5milioane 

În ultimii ani, Spania a devenit una dintre destinațiile europene preferate pentru investițiile imobiliare ale străinilor din întreaga lume, datorită beneficiilor sale diverse și a climatului prielnic, iar românii sunt printre cei care cumpără cele mai multe proprietăți în această țară.

Din acest considerent, editia târgului imobiliar din 24-26 mai reunește și oportunități de investiții în Spania, mai exact în Costa Blanca și Costa del Sol.

“Interesul pentru achiziții în zonele de coastă ale Spaniei și în marile orașe este în continuă creștere, alimentat de cererea ridicată pentru locuințe la plajă, apartamente în orașe cosmopolite și vile luxoase în zonele exclusiviste.Tendințele actuale arată că investitotii străini preferă proprietăți care să ofere atât confort și stil de viață, cât și potențial de creștere a investiției. În ceea ce privește prețurile, acestea sunt în general stabile sau în creștere moderată, ceea ce face investiția în proprietăți imobiliare din Spania o opțiune atractivă și sigură pe termen lung. Portofoliul agenției Casa Spania 24 este vast și cuprinde proprietăți cu prețuri între 145.000 euro și 5.000.000 euro, în funcție de zona și tipul de imobil dorit. Avantajele achiziționării unei proprietăți prin intermediul agenției noastre includ accesul la proprietăți exclusiviste, asistență personalizată pe întregul proces de achiziție și suport profesional din partea experților noștri în domeniul imobiliar. În plus, avem promoții speciale valabile pentru anumite proprietăți din portofoliu.!”menționează Popovici Dorina -Director General CASA SPANIA 24

TNI: Trăiești nu doar locuiești

În prezent, cumpărătorii manifestă o atenție sporită față de diversele aspecte ale unei proprietăți și acordă mai multă importanță atât spațiului interior, cât și celui exterior. Potrivit unui studiu realizat de Storia, 65% dintre români au indicat cheltuieli neprevăzute după achiziționarea unei locuințe.

„Înainte de achiziție, aceștia și-ar fi dorit să fie mai atenți la aspecte precum izolarea fonică și termică, la calitatea finisajelor și instalațiilor electrice sau sanitare, dar și la disponibilitatea locurilor de parcare în zonă. Dacă ne referim la spațiul exterior, atât cumpărătorii cât și chiriașii au acces la platforma trai.storia.ro, pe care am dezvoltat-o tocmai pentru a oferi informații esențiale despre traiul în diverse cartiere din România, dar și evaluări ale standardelor de viață. Platforma prezintă date obiective de la specialiști, dar și păreri subiective ale locuitorilor, oferind o viziune de ansamblu asupra bunăstării fiecărui cartier în parte.O mare parte dintre eforturile noastre sunt îndreptate spre transparentizarea informațiilor necesare tuturor părților implicate în tranzacțiile imobiliare, de la cumpărători și chiriași la proprietari, agenți și dezvoltatori, cu scopul de a-i susține să ia decizii imobiliare în cunoștință de cauză” a declarat Răzvan Ceapă, Head of Operations Storia & OLX Imobiliare.

TNI: Proiectele imobiliare sustenabile din ce în ce mai apreciate de români

În contextul unei conștientizări crescute a impactului asupra mediului și a necesității de a adopta practici mai ecologice, proiectele rezidențiale sustenabile au devenit un trend major în industria imobiliară. Acest tip de proiecte nu numai că răspund cerințelor de mediu, dar oferă și beneficii semnificative pentru locuitori, cum ar fi costuri mai mici de întreținere și un spațiu mai sănătos și mai confortabil.

“De peste 10 ani construim case eficiente energetic, verzi, pe piața rezidențială din România și scopul nostru este să aducem un plus de valoare caselor livrate prin implementarea unor tehnologii inovative ce au rolul de a crte calitatea vieții locuitorilor săi. Inovația din proiectul Epique home Pipera pe care îl prezentăm la TNI se referă la faptul că nu poluează, complexul nu e racordat la gaze, casele nu au aer condiționat, folosim un sistem de răcire pasiv prin ventiloconvectoare. Acestea se aerisesc singure prin recuperatoarele de căldură din fiecare cameră, iar consumul energetic este mult redus prin materialele de calitate, ferestrele de ultimă generație, fiind case construite aproape de standardul de casă pasivă. Pe durata TNI,  casele  vor avea un discount special pentru cei ce vor semna o rezervare: 364.000 euro + tva, plus panouri fotovoltaice incluse, redus de la 372.500 euro + tva. Al doilea proiect pe care îl prezentăm vizitatorilor târgului este Ecovillas Otopeni, unde fiecare casă are o pompă geotermală ce asigură încălzirea și apa caldă. Este bazat pe același concept de sustenabilitate și eficiență energetică, casele fiind dotate cu sistem de recuperare de căldură, smart home și prize mașini electrice.Cei care vin la standul Ecovillas Company din cadrul Târgului Național Imobiliar vor primi un voucher cadou de 5000 de euro pe care îl vor putea folosi luna aceasta pentru a beneficia de o reducere suplimentară din prețul casei. Locuințele tip duplex pornesc de la 213.000 euro+tva, iar cele individuale de la 250.000 euro+tva.“ a declarat Vlas Veaceslav,  CEO Ecovillas Company

TNI- Concept revoluționar de apartmente, pentru nevoile reale ale clienților

            Într-o piață competitivă, înțelegerea cerințelor și preferințelor clienților devine o prioritate, iar marii dezvoltatori imobiliari își îndreaptă atenția către adaptarea ofertei proprii la nevoile reale ale oamenilor. În acest context, Maurer Imobiliare, va prezenta vizitatorilor Târgului Național Imobiliar un concept nou de apartamente care promite să revoluționeze  modul în care percepem și utilizăm spațiile în care trăim și lucrăm.

Prin integrarea conceptului inovator AddRest într-o locuință se va asigura, fără îndoială, utilitatea și funcționalitatea tuturor încăperilor din apartament 24 de ore din 24, 7 zile din 7.AddComfort (patul mobil) reușește să transforme o singură încăpere în două camere, în timp ce Add Motion (peretele mobil) dublează și deschide spațiul din interiorul unui apartament. Toate proiectele aflate sub semnătura Maurer Imobiliare beneficiază de acest UPGRADE fiind integrat conceptul Add Rest în cadrul apartamentelor dezvoltate de noi.Apartamentele multifuncționale vin cu următoarele avantaje competitive de neegalat: confort fizic prin maximizarea spațiului din locuință datorită patului mobil și îmbunătățirea experiența de locuire într-un spațiu nelimitat datorită pereților .Standul Maurer Imobiliare din cadrul TNI va transpune în realitate întocmai un astfel de apartament multifuncțional, iar vizitatorii standului nostru vor avea ocazia să vadă și să simtă utilitatea și funcționalitate pe care o oferă conceptul inovator AddRest unui spațiu relativ limitat ca suprafață, 35 mp. Întrucât suntem siguri că toți vizitatorii vor fi atrași de caracterul inovator și designul atractiv al produsului AddMotion (patul mobil), acesta va fi oferit GRATUIT vizitatorilor standului nostru, la orice achiziție a unui apartament în cadrul proiectelor dezvoltate de Maurer Imobiliare a declarat Cristina ȚîreaDirector Vânzări & Marketing Grup Maurer Imobiliare 

TNI: Interes crescut pentru investiții imobiliare în zone exotice!

Românii sunt atrași de investiții în zone exotice, căutând oportunități de a-și diversifica portofoliile și de a se bucura de avantajele oferite de piețele internaționale de real estate. Destinațiile preferate includ locații cu climat cald, peisaje spectaculoase. Pe lângă potențialul de apreciere a valorii proprietăților, românii sunt atrași și de beneficiile suplimentare precum regimurile fiscale favorabile și facilitățile de lux și standardele înalte de viață.

Andreea Popa, fondatoarea Emax Real Estate, prima companie care a implementat pe piața românească ideea investițiilor imobiliare în Dubai a confirmat prezența în cadrul ediției TNI din 24-26 mai și a pregătit vizitatorilor evenimentului multiple beneficii.

Suntem reprezentanții legali ai celor mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite și punem la dispoziția clienților noștri cele mai bune și profitabile oportunități de investiție din sectorul imobiliar, asigurând și închirierea proprietății achiziționate după cumpărare. Prețurile imobilelor pornesc de la 250.000 euro cu plan de plată eșalonat direct la dezvoltator, iar persoanele care rezervă pe durata evenimentului TNI beneficiază de voucher de 2.500 de euro, reducerea avansului necesar pentru cumpărarea proprietății la doar 2% și excursie în Dubai cu bilete de avion și cazare incluse. Ca și noutatea în portofoliul de oferte Emax se află acum și proprietăți în Zanzibar, iar vizitatorii TNI vor avea acces la vile cu plajă privată la prețuri începând de la 400.000 euro, unde dezvoltatorii promit un randament anual de 15%.” declară Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate

”Investițiile în proprietăți imobiliare din Dubai au fost extrem de profitabile în ultimii ani, iar valoarea unei proprietăți poate crește cu 30% până la 100% în timp. Interesul românilor pentru achiziții imobiliare în Dubai este în creștere, având în vedere avantajele financiare pentru investitori, faptul că nu există taxe pe profit, pe proprietate, închiriere sau revânzare, planurile de plată flexibile, prețuri care încep de la 150.000 euro, faptul că investiția este protejată de guvern, plata ratelor și după primirea cheilor, randamente ridicate ale chiriilor și posibilitatea de a deține proprietăți pe viață. Investițiile inteligente în Dubai pot oferi un randament de peste 15% pe an – un lucru nemaiîntâlnit în lume. În consecință, se prognozează că cererea de proprietăți va continuă să crească în 2024, iar prețurile proprietăților s-au apreciat cu 20% in ultimul an.“ menționează Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro

TNI: Dezvoltarea de locuințeGreen Homes ia amploare!

Vizitatorii TNI sunt invitați la standul dedicat „Green Homes” certified by Romania Green Building Council.

„Constatăm o evoluție pozitivă, observând o creștere constantă a numărului dezvoltatorilor orientați spre construirea locuințelor sustenabile. În prezent, colaborăm cu peste 65 de dezvoltatori și avem în portofoliu 17.500 de locuințe, fie certificate, fie în curs de certificare Green Homes. Valoarea totală a acestor locuințe depășește 3,8 miliarde de euro. Acestea pot fi finanțate prin credite verzi oferite de zece bănci partenere, printre care se numără Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD, Procredit Bank și ING Bank. Mai mult, urmând succesul anterior al proiectului Smarter Finance for Families prin care programul Green Homes & Green Mortgages a fost extins în 17 țări, am demarat recent o nouă inițiativă la nivel european și internațional, denumită SMARTER finance for EU (SMARTER4EU). Obiectivul SMARTER4EU este de a cataliza certificarea proiectelor rezidențiale din întreaga Europă, cu scopul de a atinge o valoare de piață de 100 de miliarde euro. Aceste proiecte corespund sau chiar depășesc standardul de performanță stabilit de taxonomia europeană privind finanțările verzi, garantând astfel o performanță de mediu autentică și o guvernanță riguroasă. Acest program este sprijinit de Agenția Executive pentru Climă, Infrastructură și Mediu (CINEA) din cadrul Comisiei Europene, prin intermediul programului LIFE Clean Energy Transition.“-Monica Ardeleanu, Director Executiv și de Cercetare, Romania Green Building Council.

Pentru detalii suplimentare și Lista de Participați la eveniment vă invităm să descărcați aplicația de mobil TNI disponibilă gratuit pentru Android și IOS.

Mai multe informații: www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center

Partener Internațional: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: EMAX Real Estate, Imobiliare Dubai, Exigent Unique Projects, BRD Groupe Societe Generale, Asociația Brokerilor Imobiliari,  Imobiliare.net

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Eveniment recomandat de: Titirez și ImoPR

Parteneri Media: Anuntul.ro; Misiunea Casa; Daibau, Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Radar Imobiliar; Rezidențial.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here