In septembrie, Romexpo gazduieste a XX-a editie MODEXPO

0
1156

Intre 26 si 29 septembrie, ROMEXPO organizeaza cea de a XX-a editie a MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

Companii producatoare, importatoare si distribuitoare de articole de imbracaminte, pielarie si incaltaminte, produse textile, materii prime si accesorii, utilaje, designeri si prestatori de servicii pentru industria usoara vor expune la final de septembrie in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Pe parcursul celor patru zile de expozitie, vizitatorii vor putea admira si cumpara confectii textile si tricotaje pentru femei, barbati, tineret, copii, confectii piele/blana, incaltaminte, marochinarie si in acelasi timp vor afla cele mai recente tendinte in domeniu de la designerii si redactorii publicatiilor de specialitate care vor fi invitati la eveniment. In plus participantii vor beneficia de sfaturile utile si ideile inedite de asortare a obiectelor de imbracaminte si incaltaminte oferite de profesionistii din domeniu.

„Ne-am dorit sa transformam luna septembrie intr-o luna a frumosului la ROMEXPO. Astfel, vom reuni cei mai importanti trendsetteri ai modei romanesti si europene sub acelasi acoperis. Fie ca isi doresc sa fie in permanenta in pas cu moda, sau doar vor sa aiba la dispozitie o paleta mult mai larga de oferte din care sa aleaga, ii asteptam pe toti vizitatorii la MODEXPO” declara Mariana Suciu, Director General ROMEXPO SA.

Tot intre 26 si 29 septembrie, ROMEXPO organizeaza COSMETICS BEAUTY HAIR – Expozitia Internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.modexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here