În Noaptea Muzeelor, BCR oferă copiilor și părinților educație financiară gratuită în 9 orașe din țară

0
1400
  • Banca Comercială Română, prin programul Școala de Bani, va organiza o serie de activități pentru copii și părinți în sediile sale din București și țară în cadrul Nopții Muzeelor;
  • 9 sedii ale BCR din 9 orașe vor lua parte la acest proiect: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța, Pitești;
  • În toate cele 9 orașe, activitățile de educație financiară pentru copii și adulți se vor îmbina cu activități distractive și concursuri

 

București, 15 mai 2019 – Banca Comercială Română participă pentru al doilea an la evenimentul Noaptea Muzeelor. în 9 orașe: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța și Pitești. Anul acesta, copiii vor afla lucruri inedite despre apariția banilor, trocul, comerțul sau economisirea, toate concepute în activități captivante, special concepute pentru cei mici.

 

Acțiunile din București se vor desfășura în seara de 18 mai, la sediul central BCR de pe Calea Victoriei, nr. 15, în apropierea Muzeului Național de Istorie.

 

Publicul larg va avea posibilitatea de a vedea o expoziție cu seifuri vechi amplasate în sediul BCR, precum și o expoziție numismatică organizată în parteneriat cu Muzeul Municipiului București. Cei care vor intra în universul BCR vor putea participa la quizz-uri pe teme financiare, adresate atât adulților și copiilor, dar și la jocuri distractive cu Mascota BCR Economida.

 

Cei care vor dori să-și provoace imaginația vor avea ocazia, mai departe, să-și creeze propria monedă în realitatea virtuală, cu ajutorul unei instalații VR. Totodată, cei mici,  dar și cei mari vor putea participa la scurte ateliere interactive de educație financiară, în care vor avea șansa să afle cum să ia decizii financiare mai bune.

 

Dincolo de aceste activități, BCR a pregătit și o serie de activități și premii surpriză pentru participanți, în toate cele 9 orașe. Astfel, BCR vă invită să participați la eveniment pentru a îmbina arta și cultura cu educația financiară, într-o manieră unică.

 

 

 

 

 

*  *

 

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România pe segmentele de economisire şi creditare.

 

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 21 de centre de afaceri şi 20 birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate/multifuncţionale, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 47.700 de angajați deservesc 16,2 milioane de clienți în cadrul a 2.500 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul lui 2018, Erste Group deținea active totale în valoare de 236,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,79 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,5%.

 

 

BCR – Comunicare Corporativă

Cătălin Ioniță, e-mail:[email protected] telefon:0740.247.336

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here