In martie va avea loc a doua editie Consulting Days

0
884
targ-cannes

In perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor si proaspat absolventilor pasionati de domeniile: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei. Acestia sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 martie accesand sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

La editia din aceasta primavara, in urma evaluarii aplicatiilor vor fi invitati pentru una dintre zilele evenimentului, in functie de domeniul lor de interes, astfel:

12 martie – Audit &Taxes Day

13 martie – Legal Consultancy Day

14 martie – IT&Management Consultancy Day

In zile dedicate evenimentului Consulting Days participantii vor avea acces la workshop-uri si studii de caz, vor intra in dialog cu specialisti din consultanta si cu alti tineri talentati.

Printre companiile partenere ale evenimentului se numara Deloitte, PricewaterhouseCoopers si Mazars.

Evenimentul este sustinut de partenerii media: Anuarul de consultanta, AMCOR, Avocatura.com, suntladrept.wordpress.com, Manager.ro, Drept online, Juridice.ro, 24FUN, Cariere, HotNews , IQads, Comunicate de presa, 9am, Agora, Balaur, Business24, Computer World, Credis, Educativa, IT Channel, IT Trends, Joobs, Metropotam, PC World, Regie Live, Start UB, Studentie, Wall-Street, Ziare.com.

Consulting Days este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Career Innovation Week.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here