În exclusivitate în România, aibo, robotul autonom bazat pe inteligenţă artificială, prezentat în Orange Shop

0
1306

 

București, 07 noiembrie 2018. Orange, alături de Sony, aduce în prim-plan Inteligența Artificială (AI – Artificial Intelligence) și inovația în cadrul Tech a Break – seria de evenimente dedicate pasionaţilor de tehnologie desfăşurate în smart shop-urile Orange. Astfel, pentru prima dată în Romania, aibo, robotul autonom de divertisment, este disponibil pentru demonstrație în două  smart shop-uri Orange din Bucureşti. Orange continuă astfel eforturile sale de a-i aduce pe clienţi mai aproape de tot ceea ce înseamnă noutate în materie de tehnologie şi obiecte inteligente, alături de cele mai performante telefoane, conținut și servicii premium.

 

Deja un succes în Japonia, aibo se află în premieră în România pentru a demonstra, împreună cu Xperia XZ3, performanţele Sony în materie de AI și inovație. Clienţii Orange, pasionaţii de tehnologie şi curioşii deopotrivă sunt invitaţi în smart shop-ul Orange din Piața Victoriei în perioada 6 – 8 noiembrie și Orange smart shop Băneasa Shopping City de pe 9 până pe 18 noiembrie. În plus, cei care vizitează standul Sony din cele două magazine Orange şi acceptă provocarea completării unui quizz, vor avea posibilitatea de a câștiga produse Sony.

 

Pe parcursul celor două săptămâni, clienţii magazinelor menționate vor putea asista la demonstrații cu noul smartphone și robotul aibo. Aceștia vor descoperi performanţele celui mai nou telefon Xperia XZ3, printre care se remarcă ecranul OLED, designul stilat și elegant,  camera foto de 19MP cu posibilitate de filmare în format 4K HDR dotată cu AI.

 

Pe lângă Xperia XZ3, clienții vor avea ocazia să-l descopere pe aibo, cățelușul-robot autonom, dotat cu inteligenţă artificială și senzori, dezvoltat de către Sony. aibo integrează funcții de recunoaștere vocală pentru a răspunde la comenzi, respectiv învățare automată și are capacitatea de a răspunde la stimuli. Știe, de exemplu, să identifice indivizii, să înregistreze experiențele pe care le trăiește zi de zi și, mai mult, știe să-și adapteze personalitatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here